Kumaha Patokan Akun Iklan Amazon Anjeun

Laporan Patokan Iklan Amazon

Sering aya waktos anu urang heran, salaku pamasar, kumaha méakkeun iklan urang dina dibandingkeun sareng pangiklan sanés dina industri urang atanapi ngalangkungan saluran khusus. Sistem patokan dirancang pikeun alesan ieu - sareng Sellics parantos ngaluarkeun laporan patokan gratis pikeun Akun Iklan Amazon anjeun pikeun ngabandingkeun kinerja anjeun ka anu sanés.

Amazon Advertising

Iklan Amazon nawiskeun cara pikeun pemasar ningkatkeun pisibilitas ka konsumén pikeun mendakan, ngotéktak, sareng balanja produk sareng mérek. Iklan digital Amazon tiasa mangrupikeun kombinasi téks, gambar, atanapi pidéo, sareng némbongan dimana-mana tina situs wéb kana média sosial sareng streaming streaming. 

Iklan Amazon nawiskeun seueur pilihan pikeun iklan, diantarana:

  • Brands disponsoran - Iklan biaya-per-klik (BPK) anu nampilkeun logo mérek anjeun, judul khusus, sareng sababaraha produk. Iklan ieu némbongan dina hasil balanja anu aya hubunganana sareng ngabantosan nyiptakeun mérek anjeun diantara konsumén balanja produk sapertos anjeun.
  • Produk Anu Disponsoran - iklan biaya-per-klik (BPK) anu ngamajukeun daptar produk masing-masing dina Amazon. Produk anu disponsoran ngabantosan ningkatkeun pisibilitas produk masing-masing ku iklan anu nembongan dina hasil pamilarian sareng dina halaman produk
  • Témbongan anu Disponsoran - leyuran iklan tampilan swalayan anu ngabantosan anjeun numuhkkeun bisnis sareng mérek di Amazon ku ngalibetkeun pembeli di sapanjang perjalanan pameseran, dina sareng mareuman Amazon.

Patokan Ad Amazon

Anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi anu teu ternilai pisan ku benchmarking kinerja iklan Amazon anjeun sareng batur dina industri anjeun. The Sellics Benchmarker nganalisa kinerja anjeun dina Produk Anu Disponsoran, Merek Anu Disponsoran, sareng Tampilan Sponsor sareng nunjukkeun anjeun persis dimana anjeun ngalakukeun anu hadé sareng dimana anjeun tiasa ningkatkeun.

Metrik pelaporan patokan konci anu dibandingkeun nyaéta:

  • Format Iklan Anu Disponsoran: Naha anjeun nganggo sadaya format anu leres anu ditawarkeun Amazon? Masing-masing gaduh strategi sareng kasempetan anu unik. Nganalisis Produk Anu Disponsoran, Merek Anu Disponsoran & Témbong anu disponsoran
  • Skor lengkep: Ngartos upami anjeun kagolongkeun 20% luhur - atanapi handap
  • Bandingkeun Pariwara biaya penjualan (ACOS): Naon persentase penjualan langsung anu anjeun hasilkeun tina kampanye iklan anu disponsoran dibandingkeun sareng pangiklan median? Anjeun konservatif teuing? Ngartos dinamika kauntungan dina kategori anjeun
  • Patokan Biaya Anjeun Per Klik (CP) C: Sakumaha seueur anu mayar kanggo anu sami klik? Diajar kumaha mendakan nawar anu sampurna
  • Tumuwuh Laju Klik-Ngalangkungan Anjeun (CTR): Naha format iklan anjeun langkung saé pasar? Upami henteu, diajar kumaha ningkatkeun kamungkinan kéngingkeun hiji klik
  • Ningkatkeun Laju Konversi Amazon (CVR): Sakumaha gancang konsumén ngalengkepan tindakan khusus saatos ngaklik dina iklan. Naha produk anjeun langkung ngagaleuh tibatan anu sanés? Diajar kumaha ngéléhkeun pasar & ngayakinkeun konsumén

Data Sellics Benchmarker didasarkeun kana kajian Sellics internal kalayan sampel anu ngawakilan langkung ti $ 2.5b dina pendapatan iklan Amazon anu diagregasi taunan. Panilitian ayeuna dumasar kana data Q2 2020 sareng bakal diénggalan rutin. Unggal pasar, industri, klaster format kalebet sahenteuna 20 mérek unik. Rata-rata mangrupikeun inohong téhnologis median pikeun akun anu langkung seueur.

Patokan Akun Iklan Amazon Anjeun

Demo Laporan Patokan Iklan Amazon

ngajual laporan patokan iklan amazon

Bantahan: Kami afiliasi tina Sellics.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.