Tolok ukur: Kumaha Kabarna Wébinar anjeun?

tolok ukur webinar 2015 on24

Kami nembé ngajadwalkeun wébinar salajengna urang kamari sareng ngabahas sababaraha tolok ukur ngeunaan kahadiran, promosi, sareng durasi ... teras kuring nembé nampi ieu dinten! ON24 ngaluarkeun edisi 2015 taunan na Laporan Patokan Webinar, anu nganalisis tren konci anu dititénan dina webinar palanggan ON24 salami sataun katukang.

Patokan Kinerja Webinar Papanggihan Konci

  • Interaktivitas Webinar - 35% persén wéb anu terintegrasi aplikasi média sosial, sapertos Twitter, Facebook sareng LinkedIn, sareng 24 persén wébinar nganggo polling salaku cara pikeun langsung ngiringan anggota pemirsa. Q&A tetep alat panganteur anu pang populerna di 82%.
  • Pamakéan Video Webinar - ningali naékna dramatis, tina 9% dina 2013 janten 16.5% dina 2014, kusabab épolusi téknologi pidéo, ngirangan biaya, sareng kamampuan pikeun ngadorong pidéo tanpa kendala bandwidth.
  • Ukuran Audién Webinar - Aya paningkatan anu jelas dina webinar ageung. Dina 2013 ngan ukur 1% wéb anu ngagambar langkung ti 1,000 hadirin, sedengkeun di 2014 9% wébinars lolos 1,000 tanda. Kanaékan ieu nandakeun yén halaman wéb anu ngagambar langkung ti 1,000 hadirin henteu ngan ukur dugi ka acara anu diayakeun ku mérek perusahaan ageung.
  • Nempo Duration - rata-rata waktos ningali webinar teras-terasan nangtang tren industri di sakitar didahar eusi anu pikaresepeun pikeun waktos kawatesanan perhatian. Dibandingkeun sareng rata-rata 38 menit di 2010, rata-rata nempoan webinar langsung parantos ningkat sareng ayeuna tahan dina 56-menit tandana, nunjukkeun yén halaman wéb teras teraskeun pentingna salaku pembeli ngadidik diri nalika aranjeunna damel nuju kaputusan mésér.
  • Nempo Times - Wébinar anu diayakeun dina dinten Rebo sareng Kemis ngagaduhan pangunjung anu luhur, dituturkeun caket ku dinten Salasa. Di Amérika Kalér, halaman wéb anu diayakeun tabuh 11 énjing PT / 00: 2 pm AND ngagaduhan pangunjung anu pangluhurna.
  • Kahadiran ngalawan Pendaptaran - Antara 35% sareng 45% pendaftar pikeun pamasaran wéninar ngiringan acara langsung. Tingkat konvérsi ieu tetep stabil pikeun sababaraha taun.

Patokan Webinar 2015

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.