Mangpaat Marketing Afiliasi

Depositphotos 37577351 s

Forrester prédiksi yén pengeluaran pamasaran apiliasi bakal tumuh ka $ 4 milyar ku 2014, ningkat dina tingkat pertumbuhan sanyawa taunan 16%. Salah sahiji kaputusan anu urang candak mimiti CircuPress nya éta ngajantenkeun unggal pangguna janten apiliasi. Ku cara éta, nalika email dikirim, upami maca maca saatos diklik anu dikuatkeun ku tautan, jalma anu ngirim email na diganjar. Ieu strategi anu meroket sareng platform sapertos Dropbox… Dimana pangguna disayogikeun langkung seueur rohangan nalika réréncanganna daptar.

Mayar komisi pikeun sakumpulan apiliasi pikeun sacara independen ngaiklankeun mérek anjeun - kadang-kadang teu dipaliré dina kasempetan pamasaran online. Tapi pikeun anu parantos terang, pamasaran apiliasi, kalayan kaunggulan unikna, mangrupikeun bagian penting tina strategi pemasaran online anu épéktip.

Sakumaha gambar infographic, kaunggulan anu paling hébat pamasaran afiliasi nyaéta yén résiko anu murah, mayar strategi pemasaran kinerja. Kumaha anjeun tiasa ngagunakeun pamasaran apiliasi dina usaha anjeun?

Mangpaat Marketing Afiliasi

One comment

  1. 1

    Kuring resep pisan kuring tungkul dina blog anjeun sabab kuring hariwang pisan mendakan bantosan supados tiasa jualan dina réncang apiliasi kuring. Kuring parantos ngalakukeun ieu mangtaun-taun tapi situs abdi parantos maot. Kuring miharep éta bakal naekeun situs afiliasi kuring. Hatur nuhun ka anjeun! Mugia maos langkung seueur tip kiat ti anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.