Mangpaat Marketing Afiliasi

Depositphotos 37577351 s

Forrester prédiksi yén pengeluaran pamasaran apiliasi bakal tumuh ka $ 4 milyar ku 2014, ningkat dina tingkat pertumbuhan sanyawa taunan 16%. Salah sahiji kaputusan anu urang candak mimiti CircuPress nya éta ngajantenkeun unggal pangguna janten apiliasi. Ku cara éta, nalika email dikirim, upami maca maca saatos diklik anu dikuatkeun ku tautan, jalma anu ngirim email na diganjar. Ieu strategi anu meroket sareng platform sapertos Dropbox… Dimana pangguna disayogikeun langkung seueur rohangan nalika réréncanganna daptar.

Mayar komisi pikeun sakumpulan apiliasi pikeun sacara independen ngaiklankeun mérek anjeun - kadang-kadang teu dipaliré dina kasempetan pamasaran online. Tapi pikeun anu parantos terang, pamasaran apiliasi, kalayan kaunggulan unikna, mangrupikeun bagian penting tina strategi pemasaran online anu épéktip.

Sakumaha gambar infographic, kaunggulan paling hébat pamasaran afiliasi nyaéta yén résiko anu murah, mayar strategi pemasaran kinerja. Kumaha anjeun tiasa ngagunakeun pamasaran apiliasi dina usaha anjeun?

Mangpaat Marketing Afiliasi

One comment

  1. 1

    Abdi bungah kuring stumbled dina blog anjeun sakumaha Kami jadi hariwang pikeun manggihan pitulung dina urutan mangtaun jualan on Ecological affiliate abdi. Kuring geus ngalakukeun ieu pikeun taun tapi situs abdi maot. Abdi ngarepkeun éta bakal naekeun situs afiliasi kuring. Hatur nuhun ka anjeun! Miharep maca leuwih tips affiliate ti anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.