Naon Big Data? Naon Mangpaat Data Big?

data badag

Jangji tina data badag nyaéta yén perusahaan bakal ngagaduhan langkung seueur kecerdasan anu dipikagaduh pikeun nyandak kaputusan sareng ramalan anu akurat ngeunaan kumaha bisnisna dioperasikeun. Hayu urang kéngingkeun sababaraha wawasan kana Data Ageung, naon éta, sareng naha urang kedah ngagunakeunana.

Big Data mangrupikeun Band hébat

Sanés anu urang carioskeun di dieu, tapi anjeun ogé tiasa ngupingkeun lagu anu hébat nalika anjeun maca ngeunaan Big Data. Kuring henteu ngiringan pidéo musik… éta henteu aman pikeun digawé. PS: Kuring heran lamun aranjeunna milih nami pikeun nyandak gelombang popularitas data ageung anu ngawangun.

Naon Big Data?

Data ageung mangrupikeun istilah anu dianggo pikeun ngajelaskeun koléksi, pamrosésan sareng kasadiaan sajumlah besar data streaming sacara real-time. Tilu V nyaéta volume, kagancangan sareng ragam kalayan kiridit ka Doug Laney). Perusahaan ngagabungkeun pamasaran, penjualan, data nasabah, data transaksional, paguneman sosial sareng bahkan data éksternal sapertos harga saham, cuaca sareng berita pikeun ngaidentipikasi korélasi sareng panyabab modél anu sah sacara statistik pikeun ngabantosan aranjeunna nyandak kaputusan anu langkung akurat.

Naha Badag Data Béda?

Dina jaman baheula ... anjeun terang ... sababaraha taun ka pengker, kami bakal nganggo sistem pikeun nimba, ngarobih sareng ngamuat data (ETL) janten gudang data raksasa anu ngagaduhan solusi intél bisnis di luhur pikeun ngalaporkeun. Périodik, sadaya sistem bakal nyadangkeun sareng ngagabungkeun data kana databés dimana laporan tiasa dijalankeun sareng sadayana tiasa kéngingkeun wawasan kana naon anu lumangsung.

Masalahna nyaéta téknologi database ngan saukur henteu tiasa ngadamel sababaraha aliran data anu teras-terasan. Éta henteu tiasa ngatur volume data. Éta henteu tiasa ngarobih data anu datang sacara real-time. Sareng alat ngalaporkeun kakurangan anu teu tiasa ngatur nanaon tapi pamundut relasional dina tungtung-tungtung. Larutan Data Ageung nawiskeun cloud hosting, struktur data anu parantos diindéks sareng dioptimalkeun, kapabilitas arsip sareng ékstraksi otomatis, sareng antar muka ngalaporkeun parantos didamel pikeun nyayogikeun analisis anu langkung akurat anu ngamungkinkeun usaha nyandak kaputusan anu langkung saé.

Kaputusan bisnis anu langkung saé hartosna yén perusahaan tiasa ngirangan résiko tina kaputusanana, sareng nyandak kaputusan anu langkung saé anu ngirangan biaya sareng ningkatkeun efektivitas pamasaran sareng penjualan.

Naon Mangpaat Data ageung?

komputer ngalangkungan résiko sareng kasempetan anu aya hubungan sareng ngamangpaatkeun data ageung dina perusahaan.

  • Data Ageung Tepat Waktos - 60% unggal dinten damel, pagawé élmu méakkeun nyobaan mendakan sareng ngatur data.
  • Data ageung tiasa diaksés - Satengah tina éksékutip senior ngalaporkeun yén ngaksés data anu leres sesah.
  • Data ageung nyaéta Holistik - Inpormasi ayeuna disimpen dina silo dina organisasi. Data pamasaran, salaku conto, tiasa dipendakan dina wéb analytics, hapé analytics, sosial analytics, CRMs, Alat Uji A / B, sistem pamasaran email, sareng seueur deui ... masing-masing fokus kana silo na.
  • Data ageung tiasa dipercaya - 29% perusahaan ngukur biaya moneter kualitas data goréng. Hal anu saderhana ngawaskeun sababaraha sistem pikeun apdet inpormasi kontak pelanggan tiasa ngahémat jutaan dolar.
  • Data ageung aya hubunganana - 43% perusahaan henteu sugema ku kamampuan alatna pikeun nyaring data anu teu aya hubunganana. Hal anu saderhana nyaring konsumén tina wéb anjeun analytics tiasa nyayogikeun sakilo wawasan kana usaha akuisisi anjeun.
  • Data ageung aman - Rata-rata palanggaran kaamanan data hargana $ 214 per palanggan. Prasarana aman anu diwangun ku hosting data ageung sareng mitra téknologi tiasa ngahémat perusahaan rata-rata 1.6% tina pendapatan taunan.
  • Data ageung nyaéta Resmi - 80% organisasi bajoang sareng sababaraha vérsi bebeneran gumantung kana sumber data na. Ku ngagabungkeun sababaraha sumber anu diperiksa, langkung seueur perusahaan tiasa ngahasilkeun sumber intél anu akurat pisan.
  • Badag Data tiasa Ditindak - Data anu ketinggalan jaman atanapi goréng ngahasilkeun 46% perusahaan nyandak kaputusan goréng anu tiasa ngarobih milyaran.

Tren Data sareng Analytics ageung 2017

2017 bakal janten taun anu unik sareng pikaresepeun pisan pikeun bisnis téknologi ku sababaraha cara. Usaha bakal narékahan saimbang skala sareng perhatian ka palanggan masing-masing tanpa kompromi dina kakuasaan operasional. Ketan Pandit, Wawasan Aureus

Ieu dimana anjeun bakal ningali data ageung dianggo:

  1. 94% profesional pamasaran nyarios personalisasi tina pangalaman palanggan penting pisan
  2. $ 30 juta dina tabungan taunan ku ngungkit data média sosial dina klaim sareng panipuan analytics
  3. Dina taun 2020, 66% bank bakal gaduh blockchain dina produksi komérsial sareng skala
  4. Organisasi bakal ngandelkeun data pinter langkung seueur dibandingkeun sareng data ageung.
  5. Mesin-ka-Asasi Manusa (M2H) interaksi perusahaan bakal dimanusiakeun dugi ka 85% ku 2020
  6. Usaha anu nanem modal 300% langkung dina Jieunan AKAL (AI) di 2017 tibatan di 2016
  7. Tingkat pertumbuhan 25% dina mecenghulna biantara salaku sumber data anu teu terstruktur anu aya hubunganana
  8. Katuhu janten Hilap (R2BF) bakal di-fokus sacara global paduli sumber data
  9. 43% tim layanan palanggan anu henteu gaduh analitik real-time bakal teras ngaleutikan
  10. Ku 2020, anu Kanyataanana Satéi (AR) pasar bakal ngahontal $ 90 milyar dibandingkeun sareng Virtual Reality's $ 30 milyar

Tren Data Analytics Ageung 2017

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.