Mangpaat Program Kasatiaan Palanggan

kasatiaan palanggan.png

Malah dina B2B, agénsi kami ningali kumaha urang tiasa nyayogikeun nilai klien urang saluareun kawajiban kontraktual urang. Éta ngan saukur henteu cekap ngan ukur nganterkeun hasilna deui - perusahaan kedah langkung ti payun. Upami anjeun bisnis mangrupikeun transaksi tinggi / panghasilan rendah, program kasatiaan palanggan leres-leres penting pisan sareng téknologi pikeun ngatur éta.

  • Aya kaanggotaan program kasatiaan 3.3 milyar di Amérika Serikat, 29 per kulawarga
  • 71% konsumén program kasatiaan ngahasilkeun $ 100,000 atanapi langkung sataun
  • 83% palanggan satuju yén program kasatiaan ngajantenkeun aranjeunna langkung kamungkinan pikeun tetep ngalakukeun usaha
  • 75% perusahaan AS kalayan program kasatiaan ngahasilkeun ROI positip

Sababaraha solusi anu langkung populér nyaéta Pahala Huntu Manis, Base Spark, Satia Kasatiaan, S Kasatiaan, Antavo, Loyalis, sarta 500 babaturan.

Naon Program Kasatiaan Palanggan?

Program kasatiaan palanggan mangrupikeun hubungan antara mérek sareng konsumén. Perusahaan nawiskeun produk eksklusif, promosi, atanapi harga; balesna nasabah satuju "balik ajeg" sareng bisnis ngalangkungan pamulangan berulang atanapi merek Dursasana. Darren DeMatas, selfstartr

Pastikeun maca sakabeh kursus The Beginner's Guide Pikeun Palanggan Program Kasatiaan ti selfstartr - éta luar biasa lengkep:

  • Naon program kasatiaan palanggan sareng kumaha éta tiasa mangaruhan garis handap mérek anjeun
  • Rupa-rupa jinis program kasatiaan palanggan
  • Kumaha mendesain program hadiah anu narik jinis anu leres pikeun pembeli
  • Cara anu pangsaéna pikeun ngaluncurkeun, ngamajukeun sareng ngukur program kasatiaan anjeun

Panduan Pemula pikeun Program Kasatiaan Palanggan

Mangpaat Program Kasatiaan Palanggan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.