10 Manpaat Program Kasatiaan & Hadiah Palanggan

Poin Program Hadiah Kasatiaan

Kalayan masa depan ékonomi anu teu pasti, penting pisan yén bisnis fokus kana ingetan pelanggan ngalangkungan pangalaman pelanggan anu luar biasa sareng hadiah pikeun satia. Kuring damel sareng jasa pangiriman kadaharan régional sareng program hadiah anu parantos dikembangkeun teraskeun ngajantenkeun konsumén mulih deui-deui.

Statistik Kasatiaan Palanggan

Numutkeun ka Experian's Whitepaper, Ngawangun Kasatiaan Brand dina Dunya Palang-Saluran:

  • 34% tina populasi AS tiasa didefinisikeun salaku loyalist mérek
  • 80% loyalist mérek nyatakeun yén aranjeunna henteu mésér mérek anu teu dikenal pikeun ngahémat artos
  • Loyalists ngabagéakeun ideu anyar sareng ngaréspon gandakan tarif urus dina kampanye anu nyorot kauntungan program kasatiaan énggal
  • Loyalist nyayogikeun tingkat klik sacara signifikan langkung luhur ngeunaan survey sareng pamundut marios, ogé uleman pikeun janten kipas mérek dina situs média sosial

Éta saéstuna rada ngaganggu yén kaseueuran perusahaan nawiskeun diskon pikeun palanggan anu énggal kéngingkeun teras teu maliré palanggan anu tetep satia sareng ngagaduhan pangaruh pangageungna dina garis handap perusahaan. Mangpaat program hadiah kasatiaan kabuktosan:

75% perusahaan AS kalayan program kasatiaan ngahasilkeun laba atas investasi. Ieu mangrupikeun kauntungan anu paling penting pikeun usaha anu nanem modal dolar pikeun program kasatiaan.

Experian

Infographic ieu ti Zinrelo, 10 Manpaat Top tina Program Hadiah Kasatiaan, ngagambarkeun manpaat tina program hadiah kasatiaan:

  1. Ngajual Balikeun Penjualan - ieu dilakonan ku cara nyayogikeun hadiah pikeun tiap jinis kagiatan, kalebet nyiptakeun akun, langganan email, nuturkeun média sosial, unggah poto, rujukan, sareng sanésna ogé mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahurungkeun deui pamaké anu bobo atanapi ningkatkeun penjualan sareng konsumén ayeuna.
  2. Ningkatkeun Rata-rata Nilai Pesenan - Palanggan satia mésér langkung sering sareng ogé nyéépkeun langkung per transaksi.
  3. Biaya akuisisi Pelanggan Handap - Tambihkeun rujukan kana program hadiah anjeun pikeun konsumén anjeun nyebarkeun berita ngeunaan produk sareng jasa anjeun. Saran ti lisan nyarios seueur beurat beurat sareng konsumén.
  4. Ningkatkeun Lengket Ngalawan Pasanggiri - Upami palanggan anjeun gaduh sababaraha hadiah anu disimpen, éta diragukeun aranjeunna bakal ninggali mérek anjeun ... sanaos pesaingna langkung mirah.
  5. Ngurangan diskon ka Palanggan - Naha anjeun ngagaduhan produk anu anjeun kedah ngalihkeun? Daripada diskon steeply aranjeunna ka sadayana, nawiskeun pilihan titik anu langkung luhur pikeun konsumén satia tibatan.
  6. Ningkatkeun Tarip Konversi - Tembongkeun jumlah poin anu bakal dihasilkeun ku palanggan nganggo karinjang ayeuna ... sareng aranjeunna panginten nyéépkeun langkung seueur pikeun kéngingkeun langkung seueur poin.
  7. Pilihan Produk Pangaruh - Anggo multiplier pikeun ngajantenkeun produk margina langkung saé pikeun konsumén satia anjeun.
  8. Ngawangun Profil Anggota Anu Beunghar - Peryogi langkung seueur inpormasi pikeun bagéan anu hadé sareng ngatur komunikasi pamasaran anjeun? Nawiskeun poin reward pikeun parantosan profil sareng scanning resi kanggo pameseran offline.
  9. Ningkatkeun Eusi anu Diasilkeun ku Pamaké - Ganjaran konsumén pikeun nulis ulasan, ngajawab patarosan, sareng unggah poto.
  10. Ningkatkeun Partisipasi Média Sosial - Pasihan poin kasatiaan pangguna pikeun ngabagi sosial sareng advokasi.

Zinrelo ogé nyayogikeun sababaraha rumus dina ngitung épéktipitas masing-masing strategi pahala ieu dina infographic na.

10 manpaat program infographic kasatiaan

Ngeunaan Zinrelo

Zinrelo nawiskeun modern, platform ganjaran kasatiaan anu ngamaksimalkeun penjualan ulang sareng pendapatan per-pelanggan ngalangkungan keterlibatan pelanggan 360-gelar. Zinrelo nyorong sababaraha dimensi kasatiaan kaasup transaksional, sosial, rujukan, Dursasana sareng kasatiaan paripolah. Éta ngadukung panyebaran omni-kanal anu dugi ka toko-toko desktop, seluler sareng fisik.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.