Mangpaat Pidéo pikeun Milarian, Sosial, Email, Dukungan… sareng Langkung Seueur!

video seo

Kami nembé ngalegaan tim kami di agénsi kami pikeun ngasupkeun videografer pangalaman, Pelukis Harrison. Mangrupikeun daérah anu urang terang yén urang kurang. Nalika kami ngadamel skrip sareng ngaéksekusi pidéo animasi anu hébat ogé ngahasilkeun podcast hébat, blogging video kami (vlog) henteu aya.

Pidéo henteu gampang. Dinamika pencahyaan, kualitas pidéo, ogé audio hésé dilakukeun ku leres. Kami ngan saukur henteu hoyong ngahasilkeun video rata-rata anu tiasa atanapi henteu diperhatoskeun, kami hoyong janten kakuatan dina industri sareng gaduh edutainmentvideo -style anu anjeun sadayana nikmati sareng ngagaduhan kauntungan tambahan tina diajar tina. Kami parantos nyéwa sababaraha videografer anu luar biasa pikeun klien kami, tapi kami hoyong konsistensi anggota tim di dieu dina blog pikeun ngahasilkeun pidéo anu luar biasa sacara rutin dina topik anu dipikaresep.

Kami henteu nyalira. 91% pemasar ngarencanakeun ningkatkeun atanapi ngajaga investasi dina pidéo taun ayeuna. Konci pikeun strategi vidéo kami nyaéta sinyalna saluran tambahan anu bakal disayogikeun dina mesin pencari boh dina milarian platform video, teu kakantun hubungan manusa anu disayogikeun ku pidéo. Mangpaatna sanés rusiah:

  • 76% usaha parantos mendakan pidéo na ngahasilkeun pangasilan anu saé pikeun investasi
  • 93% mendakan yén pidéo parantos ningkatkeun pamahaman pangguna ngeunaan produk atanapi jasa na
  • 62% parantos nyatakeun yén ngagunakeun pidéo ningkatkeun jumlah patalimarga organik anu ditampi
  • 64% parantos nyatakeun yén panggunaan pidéo langsung ngarah kana ningkat penjualan

Infographic ieu ti Take1, Kumaha Pidéo Anjeun Tiasa janten Babaturan Pangsaéna Mesin Milarian, Ngaliwat seueur kauntungan anu sanés. Tina publisitas, dukungan palanggan, konversi, bagi sosial, bahkan pikeun ningkatkeun pamasaran email anjeun, pidéo mangaruhan kana ampir unggal unsur usaha pamasaran digital anjeun.

Pilarian dina infographic kami di handap ieu anu ngandung sajumlah super inpormasi kalebet kumaha pemasar ayeuna nganggo pidéo, cara pikeun nguatkeun popularitas kontén pidéo anjeun sareng kakuatan pembagi anu ningkat (tambah, seueur stats anu narik ati). Candak1

Candak1, jasa transkripsi, ogé ngajantenkeun kasus anu narik ati pikeun katerangan anu katutup, transkrip sareng nambihan terjemahan kana pidéo anjeun. Kieu infographic na:

Video pikeun Milarian

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.