Parabot Pangsaéna pikeun Email Marketing Woocommerce

Pamilik Toko Online - Ecommerce

Woocommerce mangrupikeun plugins eCommerce anu paling populér pikeun WordPress. Mangrupikeun plugin gratis anu saderhana sareng langsung pikeun nyetél sareng dianggo. Pasti cara anu pangsaéna pikeun muterkeun anjeun WordPress halaman wéb kana toko e-commerce anu fungsina pinuh!

Nanging, pikeun kéngingkeun sareng nahan palanggan, anjeun kedah langkung ti toko eCommerce anu mantap. Anjeun peryogi kuat strategi pamasaran email dina tempat pikeun ngajaga klien sareng ngajantenkeun aranjeunna janten pembeli ulang. Tapi naon anu leres pamasaran email?

Pamasaran email nuduhkeun kalakuan ngahontal ka konsumén ngalangkungan email. Email masih gaduh ROI pangsaéna tina saluran pamasaran. Kanyataanna,  Asosiasi Pemasaran Langsung ngalaporkeun yén ROI pamasaran email $ 43 kanggo unggal dolar anu dibalanjakeun, janten saluran pamasaran anu paling épéktip pikeun nyetir penjualan.

Marketing email dianggo dina ecommerce ka:

  • Survey konsumén Anjeun
  • Ngasuh konsumén anu teu siap ngagaleuh
  • Ngajual ka palanggan anu parantos siap ngagaleuh.
  • Promosikeun produk batur (mis. Pamasaran apiliasi)
  • Ngajalankeun patalimarga ka pos / blog anyar

Naha Woocommerce mangrupikeun Platform eCommerce Top:

WooCommerce

  • Woocommerce tiasa dianggo ngical naon waé
  • Woocommerce nyaéta gratis
  • Platform anu dipercaya sareng aman
  • Rupa-rupa plugins pikeun dipilih
  • Gancang & gampang disiapkeun

Pikeun ngabantosan anjeun ngadamel strategi marketing email anu pangsaéna, kami bade ngabagi 5 alat pamasaran email anu luhur; anjeun kedah kéngingkeun pamasaran email anjeun. Janten hayu urang mimitian!

5 Alat Pangsaéna pikeun Email Marketing Woocommerce

1. MailChimp

MailChimp

Ieu alat pikeun nyambungkeun situs anjeun ka Mailchimp, salah sahiji jasa pamasaran email paling populér anu sayogi. Alat ieu ngamungkinkeun anjeun ngawangun bentuk, ningali analytics, sareng seueur deui. Mailchimp nawiskeun pangecér e-commerce alat anu diperyogikeun pikeun ngabantosan penjualan. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun nyingkronkeun data nasabah sareng mesen pikeun ngajadikeun otomatis tugas sareng ngirim kampanye anu dituju. Bagéan anu pangsaéna? Éta gratis gratis! kaistiméwaan:

  • Ngadamel bentuk pendaptaran khusus sareng nambihan kana situs WordPress anjeun
  • Ngahijikeun sareng rupa-rupa bentuk pembina sareng plugin e-commerce
  • Ningali laporan lengkep ngeunaan kampanye anjeun 
  • Kirim bewara otomatis nalika palanggan énggal ngadaptarkeun

Ngadaptarkeun Mailchimp

2. Jengkol

Jilt Email Ecommerce

Jilt mangrupikeun platform pamasaran email sadayana-kanggo-hiji diwangun pikeun kabutuhan toko WooCommerce. Kalayan bantuan platform ieu, anjeun tiasa ngirim buletin, pengumuman penjualan, email susulan otomatis, kuitansi, bewara, sareng seueur deui! Anjeun tiasa difokuskeun otomatisasi, segmentasi, sareng email transaksional, sadayana tanpa ngorbankeun kualitas desain. Fitur konci kalebet:

  • Boga integrasi WooCommerce.
  • Kirim pengumuman penjualan 
  • Tambahkeun cross-jual sareng upsells kana email.
  • Bagéan dumasar kana pameseran anu kapengker nganggo mesin segmentasi canggih 
  • Pulih panghasilan ku email karinjang anu ditilar.
  • Métrik kinerja detil pikeun unggal email
  • Désainer email anu ngagumun, kalayan modul sered-and-drop 

Mimitian Percobaan Jilt Anjeun

3. Tuturkeun

Tuturkeun-Up pikeun WooCommerce

Follow-Ups mangrupikeun alat anu bakal ngabantosan anjeun langkung saé ngalaksanakeun konsumén anjeun ku nyiptakeun kampanye netes kompléks dumasarkeun kana kapentingan pangguna, sareng mésér riwayat pikeun ngajalankeun penjualan sareng Dursasana anu langkung luhur, sadayana kalayan usaha kirang dina sababaraha saluran pamasaran. kaistiméwaan di antarana:

  • Tumuwuhkeun lajuning laku kana kampanye
  • Lacak nilai palanggan
  • Kirimkeun tweet ka anjeun prospek
  • Analisis lengkep- (kabuka / klik / ngirim / jsb)
  • Ngadamel sareng ngatur milis
  • Témplat gratis sareng khusus
  • Kupon pribadi
  • Integrasi analitik Google
  • Nyiptakeun panginget

Unduh plugin Follow-Ups

4. Moosend

moosend

Moosend mangrupikeun salah sahiji pamasaran email sareng platform automation pamasaran anu paling kuat anu bakal ngabantosan anjeun nyegerkeun sareng ngajadikeun otomatis kampanye pamasaran email eCommerce anjeun. Desain intuitif sareng kurva diajar leutik ngamungkinkeun para pangguna ngamimitian, sedengkeun pangropéa email Drag-and-Drop sareng témplat email anu tiasa disaluyukeun sapinuhna janji bakal ningkatkeun usaha anjeun.
Fitur utama nyaéta:

  • Pangropéa email Séred-sareng-Drop anu kuat
  • Perpustakaan template email anu éksténsif
  • Segmentasi sareng pilihan personalisasi anu ditargetkeun laser
  • Siap-dijieun, resep automation pinuh customizable
  • Fitur halaman badarat sareng formulir langganan
  • analytics real-time
  • 100+ integrasi pikeun dipilih

Kéngingkeun Moosend Gratis

5. Omnisend

omnisend

Omnisend mangrupikeun alat anu pangsaéna pikeun ngarancang email eCommerce otomatis sareng manual. Tujuanana pikeun ngabantosan bisnis eCommerce ngajantenkeun pamasaranana aya hubunganana ku ngirim pesen anu dipersonalisasi ka jalma anu pas, dina waktos anu pas, nganggo saluran anu leres. Fitur sered-sareng-serelek nyingkronkeun produk anjeun sareng ngamungkinkeun anjeun nempatkeun inpormasi produk dina buletin sareng kampanye otomatisasi anjeun. Fitur konci kalebet:

  • Éta ngagaduhan integrasi WooCommerce.
  • Ngahijikeun SMS, béwara push web, Facebook Messenger, sareng seueur deui kana campuran pamasaran anjeun
  • Kirim pesen anu leres pikeun konsumén anu tepat dina waktos anu pas, unggal nganggo otomatis.
  • Nyiptakeun bagéan fleksibel dumasar kana kriteria anjeun
  • Anjeun tiasa nyingkronkeun kontak tina basis data WordPress anjeun.
  • Nyiptakeun halaman badarat sareng popup gampang.
  • Lacak kinerja penjualan ngalangkungan saluran anu sanés

Mimitian Percobaan Omnisend Anjeun

6. Panyajak Surat

panyajak surat

Mailpoet mangrupikeun alat anu tiasa diskalakeun kalayan vérsi gratis boh premium. Mangrupikeun platform pamasaran email WordPress anu janten pelopor anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun sadayana langsung tina dasbor WordPress anjeun. MailPoet ngaku ngirim email anu saé anu ngahontal koropak unggal waktos sareng nyiptakeun palanggan anu satia. Platformna dirancang pikeun pamilik situs anu sibuk, ngabantosan aranjeunna ngamimitian sababaraha menit. Fitur konci kalebet:

  • MailPoet ngagaduhan plugin WordPress langsung.
  • Anjeun tiasa nyiptakeun formulir langganan, sareng lebetkeun dimana waé anjeun resep dina situs anjeun.
  • Ngawangun email naha ti mimiti atanapi ku ngagunakeun rupa-rupa témplat
  • Siapkeun sababaraha daptar palanggan, sareng atur dina WordPress
  • Kirim bewara pendaptaran otomatis sareng email wilujeng sumping.

Ngadaptarkeun MailPoet

summing Up

Kalayan pakakas pamasaran email anu pas sareng plugin, anjeun tiasa sacara gampang ngatur sagala aspek pamasaran email langsung tina ngawangun bentuk langganan, nyiptakeun email, manajemén daptar, ngalacak analytics, sareng seueur deui - langsung tina halaman wéb WordPress anjeun. Nyiptakeun sareng ngatur email otomatis henteu pernah gampang, berkat alat anu disebatkeun di luhur. Nguji alatna, tingali fitur sareng rencana harga na sateuacan milih alat anu cocog pikeun anjeun.

Disarankeun ngagaduhan tim ahli WordPress ti lembaga anu dipercaya sapertos kitu Panyokong anu tiasa ngartos kompleksitas bisnis online. Aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun ngawangun toko eCommerce khusus anjeun ogé ngabantosan anjeun ngahijikeun sadayana plugins pamasaran email anu diperyogikeun. 

Panyingkepan: Kami nganggo tautan afiliasi dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.