Naon Unsur Aplikasi Kontes Facebook Pangsaéna?

aplikasi kontes facebook sampurna

Dinten ayeuna kuring leres-leres resep - hatur nuhun kana undangan ti Jay Baér - tina ngabagi taco sareng Margaritas sareng tim kapamimpinan ti ShortStack kaluar di Média Sosial Marketing Dunya.

Kuring pastikeun ngantep tim ti ShortStack terang kumaha urang resep hubungan anu lumangsung. Sara ti tim ShortStack parantos nyoco kami nganggo kontén anu saé sababaraha taun ka pengker sareng éta selalu udagan pikeun pemirsa urang. Upami anjeun ngadukung jalma, anjeun kedah nyatet ti jalma sapertos Sara, éta Nyonya Propaganda ngeunaan ShortStack. Sara salawasna nyertakeun infographic sareng pitches na ogé sababaraha catetan anu ngajantenkeun saderhana kanggo kuring bagi. Ieu anu disayogikeun ku Sara pikeun infographic ieu:

Hal kahiji anu dilakukeun ku seueur pamilik usaha nalika aranjeunna hoyong ningkatkeun hubungan sareng Suka dina Halaman Facebookna nyaéta nyiptakeun aplikasi kontes. Nanging seueur jalma anu bingung henteu ngan ukur ku aturan rumit Facebook, tapi ku cara nyieun aplikasi anu saleresna ngalaksanakeun naon anu aranjeunna ngarepkeun.

Nyiptakeun aplikasi anu sampurna nyaéta seni sareng élmu, ShortStackinfographic énggal bakal ngabantosan anjeun pastikeun anjeun ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun. Infographic ieu diciptakeun kanggo nunjukkeun anjeun ngan ukur naon anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel buzz ngeunaan kontes anjeun. Éta ogé kalebet sababaraha tip ngeunaan kumaha ngamajukeun aplikasi nalika éta réngsé.

Elemen Aplikasi Kontes Facebook Anu Sempurna

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.