Naha Droplr Alat Berkas Berkas Pangsaéna Sadia?

Droplr

Box, Dropbox, Google Drive… ku seueur pisan klien sadayana anu nganggo platform anu sanés, folder klien kuring mangrupikeun musibah. Saminggu sakali atanapi langkung, kuring mindahkeun sadaya data klien kuring ka pangsa jaringan anu rapih sareng teratur anu dicadangkeun. Dinten ka dinten, sanaos musibah nyobian milari sareng ngirim file ... dugi ka ayeuna.

Agénsi mitra kami nganggo Droplr. Ragu meunang alat filesharing anu sanés, kuring henteu mimitina dijual. Nanging, langkungna waktos kuring resep pisan anu saderhana tina platform aranjeunna. Upami kuring hoyong ngabagi file, kuring ngan nyeret kana toolbar kuring dimana éta diunggah sareng tautan disayogikeun. Kuring tiasa ngirim tautan éta ka klien kuring sareng booming ... aranjeunna ngagaduhan file. Henteu muka jandéla, milarian folder, nyingkronkeun ... kantun unggah sareng kirim. Éta cemerlang dina kesederhanaan na.

Bagikeun File Droplr pikeun Mac Tour

Bagikeun File Droplr pikeun Windows Tour:

Fitur Droplr Pro kalebet:

  • Nangkep sareng nyatetkeun screenshot - kalebet halaman wéb sareng sababaraha file.
  • Rékam layar pikeun masihan gambar lengkep
  • Ngamangpaatkeun integrasi anu kuat - kaasup Gmail, Google Docs, Trello, Slack, Photoshop, Intercom, Sketch, Atlassian Confluence, Atlassian HipChat, Atlassian Jira, Microsoft Teams, Apple Messages, Discord, sareng Skype.
  • Gancang ngirim file anu ageung
  • Label bodas file anu anjeun kirimkeun
  • Ketok kana fitur kolaborasi tim
  • Atur ngarusak diri dina file atanapi simpen salamina
  • Tag file anu anjeun simpen
  • Ngajaga file anjeun nganggo kecap konci
  • Ngadamel sareng ngabagi sadaya papan sareng kontén
  • Tingali interaksi pangguna sareng file dina Drop Analytics
  • Setel subdomain atanapi domain khusus

Anjeun tiasa ngadaptarkeun Droplr gratis, atanapi buka pro pikeun sababaraha artos sasasih (disarankeun pisan). Droplr henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun langsung ngabagi file, anjeun ogé tiasa ngabagi eusi dina layar tina desktop anjeun. Ieu ngamungkinkeun anjeun nyepetkeun alur kerja anjeun sareng nempatkeun sababaraha épisiénsi dina dinten anjeun.

Ngadaptarkeun Droplr

Catetan: Abdi nganggo tautan afiliasi kuring dina tulisan ieu!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.