8 Alat Panaliti Kata Kunci (Gratis) Pangsaéna pikeun 2022

Alat Panaliti Kata Kunci Gratis

Kecap konci sok penting pisan pikeun SEO. Aranjeunna ngantep mesin pencari ngartos naon eusi anjeun ngeunaan sahingga nunjukkeun dina SERP pikeun pamundut anu relevan. Upami anjeun teu gaduh kecap konci, halaman anjeun moal dugi ka SERP naon waé sabab mesin pencari moal tiasa ngartos éta. Upami anjeun ngagaduhan sababaraha kecap konci anu salah, teras halaman anjeun bakal ditingalikeun pikeun patarosan anu teu relevan, anu henteu tiasa dianggo pikeun pamiarsa anjeun atanapi ngaklik ka anjeun. Éta sababna anjeun kedah taliti milih kecap konci sareng milih anu pangsaéna.

Hiji patarosan alus nyaeta kumaha carana manggihan eta alus, kecap konci relevan. Upami anjeun nganggap yén éta bakal ngarugikeun anjeun, maka kuring di dieu pikeun kaget anjeun - panalungtikan kecap konci tiasa leres pisan gratis. Dina tulisan ieu, kuring bakal nunjukkeun anjeun sakumpulan alat gratis pikeun milarian kecap konci énggal sareng henteu mayar nanaon. Hayu urang mimitian.

Google keyword Nu Ngarencana

keyword Nu Ngarencana mangrupa salah sahiji nu disebut bata-na-mortir parabot Google pikeun panalungtikan keyword. Utamana hadé pikeun milarian kecap konci pikeun kampanye iklan. Alatna gampang dianggo - sadayana anu anjeun peryogikeun nyaéta akun Google Ads sareng 2FA (hiji hal anu wajib ayeuna). Sarta di dieu urang balik. Pikeun ngajantenkeun kecap konci anjeun langkung relevan, anjeun tiasa netepkeun lokasi sareng basa. Hasilna ogé tiasa disaring pikeun ngaleungitkeun pamilarian sareng saran anu branded pikeun déwasa.

Panaliti Kata Kunci sareng Google Keyword Planner

Sakumaha anjeun tingali, Keyword Planner ngamungkinkeun anjeun ngevaluasi kecap konci dumasar kana jumlah pamilarian bulanan, biaya per klik, parobahan popularitas tilu bulan, sareng saterasna. Masalahna nyaéta kecap konci anu dipendakan di dieu moal janten solusi SEO pangsaéna, sabab alatna disaluyukeun pikeun mayar, sanés kampanye organik. Nu sabenerna rada jelas ti susunan metrics keyword hadir. Leungit, Keyword Planner mangrupikeun titik awal anu saé.

Réngking Tracker

Réngking Tracker by SEO PowerSuite mangrupakeun software kuat kalawan leuwih ti 20 métode panalungtikan keyword handapeun tiung, ti Google Jalma-jalma ogé naros kana sababaraha téknik panalungtikan pesaing. Antukna, ieu ngamungkinkeun anjeun ngahasilkeun rébuan ideu kecap konci anyar sadayana dina hiji tempat. Rank Tracker ogé ngamungkinkeun anjeun milarian kecap konci anu relevan pikeun lokasi anjeun sareng basa target anjeun. Kusabab éta cukup logis yén data anu dikumpulkeun tina mesin pencari di AS moal akurat pikeun patarosan dina, sebutkeun, Rusia atanapi Italia.

Rank Tracker ogé ngamungkinkeun anjeun ngahijikeun akun Google Search Console sareng Analytics anjeun sareng sacara harfiah ngagaduhan sadaya data kecap konci anjeun dina hiji tempat.

Salian kecap konci sorangan, Rank Tracker gaduh seueur métrik pikeun ngabantosan anjeun ngévaluasi efisiensi kecap konci, sapertos jumlah pamilarian per bulan, kasusah kecap konci, kompetisi, perkiraan lalu lintas, BPK, fitur SERP, sareng seueur parameter pamasaran sareng SEO sanés. .

Potret layar di handap nunjukkeun modul Keyword Gap, anu ngamungkinkeun anjeun mendakan kecap konci anu parantos dianggo ku pesaing anjeun.

Panaliti Kata Kunci sareng Rank Tracker ti SEO Powersuite

Hiji deui hal anu hadé ngeunaan Rank Tracker nyaéta pamekar maranéhanana ngadangukeun naon anu diperyogikeun ku pangguna. Contona, aranjeunna nembé ngabalikeun tab Kasesahan Kata Kunci:

Panaliti Kasesahan Kata Kunci sareng Tracker Rank ti SEO Powersuite

Tab ieu ngamungkinkeun anjeun ngaklik kecap konci naon waé sareng langsung kéngingkeun 10 posisi SERP luhur sareng stats kualitas halaman ieu.

Rank Tracker ogé ngamungkinkeun anjeun nyaring kecap konci anjeun nganggo sistem saringan canggih anu énggal sareng ngadamel peta kecap konci skala pinuh. Jumlah kecap konci téh, saliwatan, taya.

Ngajawab Public

Ngajawab Public béda pisan sareng alat anu sami dina presentasi sareng jinis hasil. Kusabab generator kecap konci ieu didamel ku Google Autosuggest, sadaya ide anu dipendakan via Jawab Umum mangrupikeun patarosan anu aya hubunganana sareng pamundut awal anjeun. Ieu ngajantenkeun alat éta leres-leres ngabantosan nalika milarian kecap konci buntut panjang sareng ideu kontén énggal:

Panaliti Kata Kunci sareng Jawab Umum

Salian patarosan, alat éta ngahasilkeun sakumpulan frasa sareng babandingan anu aya hubunganana sareng pamundut cikal. Sadayana tiasa diunduh dina format CSV atanapi salaku gambar.

Generator Kata Kunci Gratis

Generator Kata Kunci mangrupa produk Ahrefs. Alat ieu super-gampang dianggo - sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta ngalebetkeun kecap konci cikal anjeun, pilih mesin pencari sareng lokasina, sareng voila! Keyword Generator bakal ngabagéakeun anjeun kalayan sakumpulan ideu kecap konci énggal sareng patarosan anu aya hubunganana sareng sababaraha métrik sapertos jumlah pamilarian, kasusah, sareng tanggal pangénggalna data.

Panalungtikan Keyword kalawan Keyword Generator

Keyword Generator ngamungkinkeun kaluar 100 kecap konci sareng 100 ideu patarosan gratis. Pikeun ningali langkung seueur, anjeun bakal dipénta mésér lisénsi.

Google konsol Search

Alus heubeul search konsol ngan bakal nunjukkeun anjeun kecap konci anu anjeun parantos pangkat. Leungit, aya kamar pikeun karya fruitful. Alat ieu tiasa ngabantosan anjeun ningali kecap konci anu anjeun henteu terang anu anjeun pangkat, sareng ningkatkeun posisi pikeun aranjeunna. Dina basa sejen, Search Console ngidinan Anjeun manggihan kecap konci underperforming.

Panaliti Kata Kunci sareng Google Search Console

kecap konci underperforming mangrupakeun kecap konci kalayan posisi ti 10 nepi ka 13. Aranjeunna teu hadir dina SERP munggaran tapi merlukeun saeutik usaha optimasi pikeun ngahontal eta.

Search Console ogé ngidinan Anjeun pariksa kaca luhur ngaoptimalkeun pikeun konci underperforming anjeun, sahingga nawarkeun anjeun titik awal alus dina panalungtikan keyword sarta optimasi eusi.

Ogé Ditanya

Ogé Ditanya, Anjeun bisa nebak tina ngaran alat urang, narik data ti Google Jalma-jalma ogé naros sahingga ngabagéakeun anjeun kalawan susunan gagasan keyword anyar. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta ngalebetkeun kecap konci cikal anjeun sareng sebutkeun basa sareng daérah. Alat éta teras bakal ngalaksanakeun panéangan sareng nampilkeun hasil salaku sakumpulan patarosan anu dikelompokeun.

Panalungtikan keyword kalawan Ogé Ditanya

Patarosan ieu sabenerna gagasan eusi siap-dijieun (atawa malah judul). Hiji-hijina hal anu tiasa ngajantenkeun anjeun kesel nyaéta anjeun ngan ukur gaduh 10 pamilarian gratis per bulan sareng henteu tiasa ngékspor data dina format naon waé. Nya, kumaha anjeun ngatur, anjeun tiasa naroskeun. Jawabanana nyaéta screenshot. Ieu boro mangrupakeun ide nu sae pikeun ngawengku Potret layar dina laporan pikeun klien, tapi éta jalan kaluar pikeun kaperluan pribadi. Sadayana, Ogé Ditanya mangrupikeun generator ide kontén anu saé, sareng ideu anu ditawarkeunana tiasa saé pikeun blog sareng kampanye iklan.

keyword Explorer

keyword Explorer mangrupa salah sahiji instrumen in-diwangun tina MOZ. Ieu ngandung harti yén anjeun peryogi akun MOZ pikeun ngagunakeun alat éta. Nu sabenerna hiji hal gampang. Algoritma éta gampang pisan - anjeun kedah ngalebetkeun kecap konci anjeun, tangtukeun daérah sareng basa (aranjeunna babarengan dina hal ieu), sareng di dieu anjeun. alat bakal datang nepi ka susunan saran keyword jeung hasil SERP luhur pikeun query cikal. 

Panaliti Kata Kunci sareng Penjelajah Kecap

Saatos klik Tempo sadaya saran dina Saran Kata Kunci modul, alat bakal némbongkeun Anjeun 1000 gagasan keyword anyar, jadi Anjeun gaduh rupa-rupa pikeun milih ti.

Saran Kecap konci nganggo Keyword Explorer

Sedengkeun pikeun metrics SEO, anjeun teu boga loba analisa di dieu - alat nu ngidinan kaluar ukur volume pilarian sarta relevansi (campuran popularitas jeung kasaruaan semantik kana keyword cikal).

Kawas dina Ogé Ditanya, Keyword Explorer masihan anjeun 10 pamilarian gratis per bulan. Upami anjeun peryogi langkung seueur data, anjeun kedah nampi akun anu mayar.

Kata Kunci Surfer

Kata Kunci Surfer mangrupakeun plugin Chrome Surfer-Powered bébas anu, sakali dipasang, otomatis mintonkeun data keyword katuhu dina Google SERP anjeun neangan nanaon.

Panaliti Kata Kunci sareng Surfer Kata Kunci

Sedengkeun pikeun SEO na PPC metrics, Keyword Surfer bakal nembongkeun handap: Jumlah bulanan tina pilarian sarta biaya per klik pikeun query cikal, volume pilarian, sarta tingkat kamiripan pikeun bongbolongan keyword anyar. Jumlah saran beda-beda dumasar kana popularitas istilah (sigana?), sabab kuring ngagaduhan 31 kecap konci pikeun dahareun india sarta ngan 10 keur gelato.

Alatna henteu ngagentos lokasi dumasar kana basa pamundut sacara otomatis, tapi anjeun bébas netepkeunana nyalira pikeun kéngingkeun data anu relevan.

Salaku tambahan, alat bakal nawiskeun anjeun statistik lalu lintas pikeun halaman dina SERP ayeuna sareng jumlah patandingan query pasti anu dipibanda.

Salian analisa kecap konci, alat éta nawiskeun anjeun ngahasilkeun garis tulisan dumasar kana pamundut cikal kalayan hartosna Surfer AI. Fitur anu saé, anu tiasa janten awal anu saé nalika anjeun damel sareng kontén. Masih, éta ékspérimén kalawan parabot kecerdasan jieunan némbongkeun yén sakabéh aranjeunna ragrag jauh balik panulis manusa nyata.

Ka sakur eta nepi

Sakumaha anjeun tiasa tingali, anjeun tiasa mendakan kecap konci gratis. Sareng hasilna bakal gancang, kualitasna saé, sareng, anu penting pisan, sacara ageung. Tangtosna, aya langkung seueur alat sareng instrumen gratis pikeun panalungtikan keyword, kuring ngan ukur nyandak anu sigana anu paling pikaresepeun sareng mangpaat. Ku jalan kitu, naon parabot favorit anjeun? Bagikeun dina komentar.

panyingkepan: Martech Zone nyaeta kaasup Tumbu affiliate dina artikel ieu.