Langkung 20% ​​Pencét Halaman Utama urang Saking tina Hiji Fitur

clicks

Kami ngadaptarkeun Hotjar sareng ngalakukeun sababaraha tés heatmap dina halaman bumi kami. Éta halaman imah anu cukup komprehensif kalayan seueur bagian, elemen, sareng inpormasi. Tujuan kami sanés pikeun ngabingungkeun jalma - éta pikeun nyayogikeun halaman anu diatur dimana pangunjung tiasa mendakan naon waé anu aranjeunna pikahoyong.

Tapi aranjeunna henteu mendakanana!

Kumaha urang terang? Langkung 20% ​​sadaya papacangan dina halaman bumi kami asalna ti urang wagel bar. Sareng dina marios sésana halaman kami, datang jarang ngagulung sareng interaksi jauh ka handap halaman kami. Istiméwa nyaéta seueur anu datang kana footer kami.

Pilarian Bar Pencét

Kami laksanakeun Swiftype pikeun jasa milarian internal kami. Éta nyayogikeun mékanisme autosuggest anu kuat, ngalaporkeun hébat, sareng kami gaduh langkung seueur ton fitur anu tiasa urang laksanakeun dina situs éta.

kacindekan

Henteu paduli kumaha ogé situs anjeun ditata, kumaha navigasi anjeun diatur, anu datang hoyong kadali kana pangalaman nyalira sareng hoyong mékanisme milarian internal anu hébat pikeun milari anu kuring peryogikeun. Nalika urang damel sareng perusahaan anu nyebarkeun rutin, ngagaduhan mékanisme pamilarian anu mantep sareng intuitif kedahna. Upami anjeun henteu nganggo milarian salaku jasa alat, pastikeun pikeun nerapkeun nyukcruk milarian internal dina analytics anjeun. Kana waktosna, anjeun ogé bakal nangkep sababaraha inpormasi hebat ngeunaan topik anu dipilarian ku pengunjung anu anjeun henteu ngahasilkeun kontén.

One comment

  1. 1

    Éta leres. Pikeun desainer na langkung saé nunjukkeun salaku mauch pikaresepeun pikeun tautan klien sakumaha mungkin. Henteu salawasna klien pencét pikeun "pangsaéna-kanggo-perusahaan" bagian tina halaman wéb.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.