Naon Lingkungan IT Pangsaéna pikeun Usaha Kuring?

Model IT Pangalusna

Salah sahiji aspék anu paling penting pikeun mayungan bisnis urang dina jaman digital nyaéta ngagaduhan solusi IT anu mantep, dikelola dina tempatna. Tapi, naon pilihan anu pangsaéna pikeun bisnis anjeun? Jujur, éta gumantung kana ukuran bisnis anjeun, upami anjeun hoyong nyewa tim IT internal, sareng sabaraha kontrol anu anjeun pikahoyong pikeun data anjeun. Pikeun seueur usaha, ieu patarosan anu sesah kanggo dijawab.

urang borongan klien, Pusat Data Lifeline, parantos nyarioskeun kaunggulan pikeun solusi IT anu béda, anu kami ngabantosan janten infographic. Éta ngajajah naon, dimana, saha, sareng sabaraha pikeun solusi IT anu béda, kalebet: komputasi awan, solusi anu dikelola, kolokasi sareng pusat data di bumi.

Paduli solusi mana anu anjeun pilih, ieu sababaraha cara penting pikeun tetep diémutan:

  • Hayu aplikasi kritis anjeun pituduh anjeun.
  • Waktos luhur sareng reliabilitas hese dihontal di rohangan tukang.
  • Staffing IT versus outsourcing mangrupikeun kagancangan, artos, sareng masalah kualitas.
  • Salawasna ngalakukeun matématika. Kesederhanaan ngarugikeun artos sareng biaya bulanan tambah.

Kumaha bisnis anjeun ayeuna ngajaga data anjeun?

Pendekatan kana IT Naon anu Modél Pusat Data Pangsaéna

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.