One comment

  1. 1

    Ngeunaan "… ngetok kana seueur eusi", kuring mendakan cara pikeun pamilik situs wéb milarian kontén tambahan ku ngagunakeun pungsi pamilarian canggih Google… éta ngamungkinkeun anjeun nargétkeun pamilarian anjeun ka "bébas dianggo, komersil, atanapi bahkan ngarobih" kontén… .ngan tip.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.