Naon Platform Pemasaran Pangsaéna?

Depositphotos 12281308 s

Punten liren naroskeun ieu. Abdi leres-leres. Teu aya pangalusna. Periode.

Éta patarosan anu kuring sering ditaroskeun ku duanana pemasar sareng profesional industri sami. Éta patarosan anu teu tiasa diwaler kacuali aya evaluasi lengkep perusahaan anu badé nganggo platform.

salaku ngajual sumber pikeun téknologi pamasaran, kami parantos ngalakukeun karajinan anu ditangtoskeun pikeun firma investasi, kami parantos konsultasi sareng perusahaan téknologi pamasaran, sareng kami parantos konsultasi sareng puluhan perusahaan dina évaluasi platform kanggo dipésér.

Éta panginten anu saderhana sapertos nempatkeun daptar fitur teras ngan ukur ngecék buleud dina kisi pikeun unggal padagang, sareng ngaidentipikasi anggaran anu diperyogikeun pikeun masing-masing lisénsi. Ngahaja. Éta sapertos ngaevaluasi calana ku naha aranjeunna gaduh 2 suku pant, loop sabuk, kantong, sareng ritsleting - teras ningali sabaraha biayana. Patarosan anu teu acan dijawab nyaéta warna naon anu kedah di calana, dimana aranjeunna badé dianggo, naha éta kedah dikeringan sareng disetrika, sakalian dianggo, naha aranjeunna kedah cocog sareng potongan baju anu sanésna.

Kasus anu dimaksud nyaéta pamasaran email. Kami terang seueur firma pamasaran email anu béda. Sababaraha mahal tapi nyayogikeun seueur jasa pikeun ngayakeun kampanye anjeun. Sababaraha ngamimitian gratis sareng ngahijikeun sareng platform pihak katilu sanés. Sababaraha gaduh API anu kuat anu tiasa diintegrasikeun ku sumber daya pangwangunan. Sababaraha gaduh kaluaran email anu masif pikeun ngirim jutaan email per detik. Sababaraha gaduh rébuan témplat pikeun dipilih.

Penting pisan pikeun ngaevaluasi sumber daya perusahaan, sophistication of user, waktos anu diperyogikeun pikeun nerapkeun pikeun mastikeun stratégi leres-leres dikaluarkeun sareng dieksekusi, anggaran pikeun lisénsi, integrasi, palaksanaan sareng panggunaan, sareng pamustunganana pangasilan tina investasi platform anu. Kami henteu ngadamel rekomendasi anu sami tina hiji klien ka anu salajengna sareng masing-masing platform - sanaos kami ngagaduhan hubungan anu padamel sareng anu ngajual.

Janten vendor agnostik penting pisan pikeun agénsi atanapi panyadia sumber anjeun sahingga anjeun tiasa ngamaksimalkeun pangasilan dina pameseran sareng strategi platform.

Éta henteu hartosna teu aya platform anu kami nyarankeun langkung seueur tibatan anu sanés. Di payun manajemén kontén, salaku conto, kami nyarankeun WordPress langkung seueur tibatan platform anu sanés. Sanés yén WordPress gratis - éta sanés sakali anjeun nambihan desain, pamekaran, optimasi sareng kreasi kontén kana implementasi anu suksés. Tapi WordPress sering ngéléhkeun platform anu sanés kumargi seueur plugins, integrasi, dukungan ti pihak katilu, solusi hosting, sareng pilihan téma anu tos dilakukeun. Meureun, memang aya leuwih alus sistem manajemén eusi pikeun gampang digunakeun, optimalisasi, kaamanan, jst… tapi kalenturan sareng kasadiaan sumberdaya masih tiasa teuing-nyandak kaputusan pikeun nyarankeun platform.

Kuring nyarioskeun perkakas dina hiji acara minggu ayeuna di Smartups di Indy sareng kuring ngiringan Kevin Mullett jeung Julie Perry. Kevin ogé ngasuh nasihat anu luar biasa saderhana tapi hebat pisan…

Upami anjeun resep. Anjeun bakal anggo.

Kadang-kadang éta henteu sadayana bel sareng suling atanapi hargana, kadang éta ngan ukur anjeun resep antarbeungeut pangguna sareng resep ngagunakeun alatna. Upami anjeun resep nganggo platform, kamungkinan anjeun tiasa nganggo!

Naon anu pangsaéna? Éta sadayana gumantung!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.