Ngaoptimalkeun Permalinks WordPress

23-wordpress_logo.pngNalika kuring mimiti ngamimitian blog, kuring milih standar jugjugan struktur anu kalebet tanggal, bulan sareng dinten tina pos:

https://martech.zone/2009/08/23/sample-post/

Nalika blog abdi ageung sareng populér diajar ngeunaan struktur link, kuring sadar yén struktur ieu tiasa gaduh sababaraha karugian:

  1. Panaliti sacara instan tiasa ngaidentipikasi upami tulisan blog parantos lami atanapi nembé. Saha anu hoyong maca eusi lami nalika aya anu langkung énggal sayogi? Upami paluruh tiasa ningali tanggal dina struktur permalink, aranjeunna tiasa henteu maliré tulisan anjeun anu lami sanaos éta masih relevan.
  2. Sababaraha ahli optimasi mesin pencari yakin yén unggal pamisah ("/") nunjukkeun hierarki folder janten langkung seueur garis miring, kirang penting eusi anjeun kedah (langkung garis miring hartosna yén éta dikubur jero dina struktur folder). Upami anjeun tiasa nyimpen unggal tulisan kana hiji kategori, éta ngatur eusi dugi ka 2 tingkat dina hirarki ... hartosna éta tiasa langkung penting.
  3. Ahli SEO sanés ogé satuju yén ngamangpaatkeun kecap konci dina kategori mangrupikeun taktik optimasi mesin pencari anu saé. Pastikeun pikeun ngaranan kategori anjeun nganggo kecap konci atanapi frasa anu épéktip, sanaos!

Dupi anjeun Ngarobih Struktur Permalink?

Pikeun sababaraha lami waktos, sanaos kuring kaganggu ku struktur permalink anu mimitina mah nyetél blog ku… sanés masalahna! Upami anjeun hoyong ngarobih struktur permalink, Dean Lee parantos ngembangkeun plugin anu sacara otomatis ngahasilkeun 301 pangalihan anu diperyogikeun pikeun ngarobih tina hiji gaya permalink ka gaya anu sanés.

Manajemén Permalink

Paket hosting anu hebat kalayan sistem manajemen pangalihan anu mantep nyaéta WPEngine (Éta tautan afiliasi kami). Kami gaduh dikembangkeun éksprési biasa pikeun seueur palanggan kami ngarah tiasa ngajaga sababaraha otoritas mesin pencari na dina halaman ayeuna anu parantos dipindahkeun.

WPEngine alihan

7 Komentar

  1. 1

    Tip anu saé, Doug. Abdi panginten WordPress sacara otomatis nanganan alihan (sapertos Drupal). Sigana mah kuring salah. Hatur nuhun parantos nunjukkeun plugin anu manpaat ieu. Ayeuna kuring panasaran naha kuring kedah ningali deui struktur tautan situs abdi.

  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Inpo alus teuing. Kuring parantos nyetél ieu dina blog abdi ... Kumaha anjeun nangtoskeun kategori mana anu dianggo dina permalink upami anjeun milih langkung ti hiji kategori pikeun posting?

  5. 5

    -Kalayan paningkatan dina WordPress 3.3 henteu penting deui pikeun ngamimitian permalink anjeun kalayan nomer. Kuring ngalakukeun hal anu struktur% / postname% mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun skala, sabab anjeun tiasa sacara gampang mindahkeun tulisan / halaman ka kategori anu béda tanpa hariwang ngeunaan masalah naon waé.

  6. 6

    Hi 
    Karr,
    Anu mimiti, hayu atuh hatur nuhun ka anjeun pikeun ngabagi tulisan anu penting ngeunaan blogging bisnis sareng kadua poin anjeun ngeunaan kalemahan struktur link anu saleresna épéktip. Kami leres-leres mere ilham sareng tulisan anjeun sareng ayeuna urang ogé yakin yén struktur permalink leres-leres épéktip pikeun narik minat anu milarian sareng perhatosanna. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.