Naon Tripod Portabel Pangsaéna pikeun Telepon, Kaméra DSLR, GoPro, atanapi Mikropon?

UBeesize Portable Tripod

Kuring ayeuna gaduh seueur peralatan audio sareng kuring anu kuring ngagaleuh ransel ku roda, kantong utusan kuring ngan saukur beurat teuing. Nalika kantong abdi parantos teratur, kuring tetep resep tetep beurat ku henteu ngagaduhan lilipetan unggal jenis alat atanapi aksésori anu kuring bawa.

Hiji masalah nyaéta kumpulan tripod anu kuring bawa. Kuring ngagaduhan tripod desktop alit, anu sanés anu fleksibel, teras anu sanésna murni pikeun telepon pinter kuring. Éta sadayana seueur teuing. Sigana mah kuring parantos nyobian ampir unggal tripod portabel dina pasaran - dugi ka kuring diuji UBeesize Tripod X.

Ieu tripod fléksibel anu enteng sareng portabel nanging ngagaduhan suku anu pangpanjangna anu kuring mendakan - 12 ″. Éta cukup kuat pikeun masang kaméra DSLR lengkep atanapi camcorder, sareng hadir nganggo seueur aksésoris:

  • Klip Panyekel Handphone pikeun Telepon iPhone / Android
  • Sirah puter anu ngonci dina tempatna
  • GoPro dipasang adaptor
  • Tombol kaméra jauh Bluetooth
  • Tali kalung

UBeesize Tripod XSuku duanana fleksibel sareng dilapis ku palapis karét lemes anu henteu robek atanapi beulah, tapi leres-leres merebut naon waé anu anjeun pikahoyong dipasang dina atanapi sakitar. Sareng, tangtosna éta suku cekap panjang pikeun leres-leres ngajagi teu oyag atanapi murag - bahkan nganggo kaméra beurat di dinya.

Ubeesize Fleksibel TripodAbdi gaduh hébat Mikropon Apogee yén kuring nyandak sareng kuring pikeun ngalakukeun podcast di jalan, tapi tripod henteu pernah saé pisan janten kuring saimbang kana sababaraha buku - sareng éta sering ngéser sareng ngéser nganggo tripod plastik. Tripod ieu henteu béngras sareng ngamungkinkeun kuring pikeun mikropon diposisikan tepat dimana Abdi peryogi. Sareng kusabab hargana sakitar $ 20, kuring ngagaleuh sakedik - kanggo bumi, kantor, sareng ransel.

Panyingkepan: Abdi nganggo Tautan afiliasi Amazon dina artikel ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.