Sadayana Anu Anjeun Kedah Perhatoskeun Ngeunaan "Waktu Pangsaéna"

update waktos pangalusna

Upami kuring henteu pernah ngabagi anu sanés waktos infographic pangalusna, Abdi bakal bagja yén ieu anu terakhir. Sareng kuring miharep pisan anjeun bagikeun ogé. Kuring leres-leres ngahiang unggal ningali a waktos pangsaéna pikeun infographic. Wayah pangsaéna pikeun Tweet. Waktos anu pangsaéna pikeun ngapdet dina Facebook. Waktos anu pangsaéna pikeun ngirim email. Pangsaéna waktos pikeun ngapdet LinkedIn. Waktos pangsaéna pikeun blog. Argh… leres-leres ngajantenkeun kuring gélo.

Iraha waé jalma ngabagi salah sahiji infografis ieu, kuring perhatoskeun kumaha aranjeunna populérna populér sareng jujur ​​nguciwakeun. Tapi teras kuring ningali waktos usaha atanapi jalma anu ngabagi na aranjeunna bieu nyebarkeun nanaon. Entong merhatoskeun naon anu dilakukeun ku jalma sanés, perhatoskeun kumaha réspon audién sareng komunitas anjeun, saham, terlibat sareng anu ngarobah. Nitenan anjeun analytics - sareng perhatoskeun pisan kana zona waktos nalika anjeun mutuskeun iraha waktuna optimal.

Iraha kuring pikir mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun nyebarkeun? Langsung saatos anjeun bérés nyerat. Iraha kuring mikir waktos anu pangsaéna pikeun ngapdet média sosial? Nalika anjeun ngagaduhan waktos sareng ngagaduhan hal anu berharga pikeun dibagi. Nuturkeun kami teras-terasan tumuh sareng publikasi kami ngagaduhan kamekaran dua digit sanaos jadwal kami pikeun nyebarkeun.

Serius ... ieu balap, sanés waktos anu pas. Léngkah kana bénsin sareng nyiapkeun mobil nalika anjeun angkat. Mobil anu meunang balapan henteu aya di tengah-tengah bungkus, éta kaluar tina kalungguhan.

Pangalusna Time Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.