Naon Waktos Pangsaéna Pikeun Kirim Email Anjeun (Ku Industri)?

Waktos Pangsaéna Pikeun Kirim Email

surélék ngirim kali tiasa gaduh pangaruh anu signifikan kana tingkat kabuka sareng klik-liwat tina kampanye email batch anu dikirim ku bisnis anjeun ka palanggan. Upami anjeun ngirim jutaan email, ngirimkeun optimalisasi waktos tiasa ngarobih papacangan ku sababaraha persén ... anu tiasa gampang ditarjamahkeun janten ratusan rébu dolar.

Platform panyadia ladénan email beuki canggih dina kamampuanna pikeun ngawas sareng ngaoptimalkeun waktos ngirim email. Sistem modéren sapertos Salesforce's Cloud Marketing, salaku conto, nawiskeun ngirimkeun waktos optimalisasi anu nyandak zona waktos panarima sareng kabiasaan kabuka teras pencét janten pertimbangan kalayan mesin AI na, Einstein.

Upami anjeun henteu ngagaduhan kamampuan éta, anjeun masih tiasa masihan surélék anjeun blast sakedik angkat ku nuturkeun paripolah konsumen sareng pembeli. Para ahli email di Média Surat Biru parantos nyusun sababaraha statistik hébat anu nyayogikeun sababaraha pitunjuk dina waktos pangsaéna kanggo dikirim.

Poé Pangsaéna dina Minggu Ngirim Email

  1. Kemis
  2. Salasa
  3. Rebo

Poé Pangsaéna pikeun Email Laju Dibuka

  • Kemis - 18.6%

Poé Pangsaéna pikeun Tarif Klik-Liwat Email Luhur

  • Salasa - 2.73%

Poé Pangsaéna pikeun Email Laju Klik-Kanggo-Buka

  • Saptu - 14.5%

Poé Pangsaéna pikeun Laju Unsubscribe Email Anu panghandapna

  • Minggu & Senén - 0.16%

Top Performing Time pikeun Kirim Email

  • 8 AM - pikeun Ongkos Muka Email
  • 10 AM - pikeun Tarékah Dursasana
  • 5 PM - pikeun Tarif Klik-Liwat
  • 1 PM - pikeun Hasil Pangsaéna

Bédana dina Kinerja Email antara Jam AM sareng PM

AM:

  • Laju Buka - 18.07%
  • Klik Laju - 2.36%
  • Penghasilan Per Panarima - $ 0.21

PM:

  • Laju Buka - 19.31%
  • Klik Laju - 2.62%
  • Penghasilan Per Panarima - $ 0.27

Email Kiriman Pangsaéna kanggo Industri

  • Palayanan Marketing - Rebo jam 4 sonten
  • Ritel sareng Silaturahmi - Kemis antara 8 énjing ka 10 énjing
  • Parangkat lunak / SaaS - Rebo antara 2 sonten dugi ka 3 sonten
  • restoran - Senén jam 7 énjing
  • Ecommerce - Rebo tabuh 10 enjing
  • Akuntan sareng Penasihat Keuangans - Salasa tabuh 6 enjing
  • Jasa Profesional (B2B) - Salasa antara 8 énjing ka 10 énjing

Email Kirim Kali Anu Laksanakeun Goréng

  • weekends
  • Senén
  • Peuting

Waktos Pangsaéna Pikeun Kirim Email Infographic

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.