Ningkatkeun Lalu Lintas ku Ngaoptimalkeun Nyebarkeun Times

zona waktos

Nalika urang teraskeun damel ningkatkeun patalimarga taun kamari, salah sahiji daérah anu urang perhatoskeun leres nyaéta waktos siang anu kami nyebarkeun tulisan blog. Kasalahan yén seueur jalmi ngan saukur ningali patalimarga na jam-jam sareng ngamangpaatkeun éta salaku panduan.

Masalahna nyaéta ningali patalimarga dumasar jam dina anjeun analytics ngan ukur nembongkeun patalimarga dina zona waktos anjeun, sareng sanés zona panempo. Nalika kami meupeuskeun patalimarga kami dumasar kana zona waktos, kami mendakan yén lonjakan pangpentingna dina pangunjung mangrupikeun hal anu mimiti énjing. Hasilna, upami urang nyebarkeun tabuh 9 enjing EST, urang parantos telat. Upami anjeun situs atanapi blog aya di Pusat, Pasipik atanapi zona waktos sanés ... anjeun bakal hoyong ngajadwalkeun tulisan pikeun pencét jam 7:30 dugi ka 8AM EST pikeun nyetir pangunjung sareng pangsa sosial.

datang ku jam s

Nya kitu, nalika urang nyebarkeun tulisan dina soré, urang kedah mastikeun yén urang henteu ngalakukeun éta saatos 5PM EST, atanapi upami seueur jalma moal ningali tulisan éta dugi énjingna. Upami urang badé nyebarkeun 3 tulisan dina sapoé, urang badé nyebarkeunana langkung lami tibatan engké pikeun ningkatkeun paparan eusi kami. Upami anjeun dina zona Pasifik, anjeun badé nyebarkeun antara 4:30 énjing PST sareng 2PM PST! Janten ... anjeun langkung saé diajar kumaha ngajadwalkeun tulisan kecuali upami anjeun hoyong kaleungitan saré!

4 Komentar

  1. 1

    A klien nembe nanya iraha wayah pangalusna pikeun babagi eusi. Éta patarosan anu saé sareng tiasa bénten-béda gumantung kana target pamiarsa. Upami anjeun nyayogikeun riungan kuliah, aranjeunna nuju ngotéktak wéb dina waktos anu béda ti 9-5'ers. Pangalusna anjeun nyaéta ngalakukeun sababaraha tés pikeun milarian naon anu pangsaéna.  

    • 2

      Nick - anjeun leres pisan. Sagemblengna gumantung kana panongton! Kuring ngan ukur ningali sababaraha jalma anu teu malire zona waktos sareng henteu sadar yén aya gangguan dina lalu lintas nalika urang nganjang ti zona ka zona.

  2. 3
  3. 4

    Kuring geus katempo papacangan hadé lumangsung isuk-isuk. upami kuring ngajadwalkeun tweets atanapi apdet facebook kuring pikeun bisnis kuring atanapi klien kuring. Hatur nuhun pikeun babagi Doug ieu. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.