Cara Pangsaéna pikeun ngatur sababaraha akun Twitter

tweetdeck

Punten wartoskeun anjeun masih surak dina Twitter… Abdi resep platform sareng sigana bakal salawasna. Kitu cenah, kuring parantos berjuang sababaraha bulan kalayan aplikasi Twitter standar pikeun Mac. Sistem kuring bakal ngalambatkeun ngorondang, sareng Twitter antukna bakal janten teu ngaréspon. Kuring ukur nebak yén pamekar sareng jalma QA anu nguji aplikasi éta henteu ngagaduhan seueur pengikut sareng seueur apdet sadidinten sapertos kuring.

I ieu ngagunakeunHootsuite tapi éta ngan éta henteu hébat. Antarbeungeut pangguna rada clunky, sareng kuring henteu percanten jarakna diatur antawis tweets, janten sadayana katingali kabur. Sareng kuring resep gaduh aplikasi dibuka tibatan pangotéktak kusabab kuring sering nutup panyungsi sacara teu dihaja.

Saatos mangtaun-taun henteu nganggo éta, kuring mutuskeun pikeun ngaunduh TweetDeck sareng cobian deui. Peuntas publikasi kami, buku kuring, acara anu bakal datang, sareng platform email kami, kuring ngatur dalapan akun. Leres, éta ngimpina ... dugi ka ayeuna!

screen800x500

TweetDeck Sababaraha Fitur Akun Kalebet:

  • Monitor sababaraha garis waktos dina hiji antar muka anu gampang.
  • Jadwalkeun Tweet pikeun dipasang dina waktos salajengna.
  • Hurungkeun gera pikeun nyimpen sareng inpormasi anu muncul.
  • Nyaring milarian dumasar kana kriteria sapertos papacangan, pangguna sareng jinis kontén.
  • Ngawangun sareng ngekspor garis waktu khusus pikeun nempatkeun dina halaman wéb anjeun.
  • Anggo pintasan keyboard intuitif pikeun navigasi anu épisién.
  • Ngajempékeun pangguna atanapi istilah pikeun ngaleungitkeun noise anu teu dihoyongkeun.
  • Entong pencét refresh deui: TweetDeck timlines stream in real-time.
  • Milih téma terang atanapi poék.

layar800x500-1

TweetDeck Bahkan Kalebet Manajemén Tim!

Sugan kejutan pangageungna nalika ngeunaan TweetDeck nyaéta éta manajemén tim diwangun langsung kana aplikasi! Abdi tiasa gampang bagikeun akun antara anggota tim tanpa kedah mayar per biaya lisénsi pangguna atanapi, langkung parah, pikeun platform manajemén sosial perusahaan. Kuring ngan muka setélan tim sareng nambihan akun Twitter sareng naha éta ngan ukur Tweet kaluar tina akun atanapi ngabagi kapamilikan!

twitter-tim-manajemén

Dina sagala kajujuran, kuring yakin Twitter kedah pensiunan aplikasi OSX desktop na sareng nawiskeun TweetDeck. Éta digarap tanpa cacat. Kuring henteu yakin éta bakal kajadian, sanajan, ti bulan kamari Twitter ngumumkeun éta mareuman vérsi Windows, meryogikeun pangguna Windows pikeun lebet kana aplikasi wéb tibatan.

TweetDeck masih aya salaku Aplikasi Chrome jeung Aplikasi Mac kanggo ayeuna. Sigana program Windows pensiunan kusabab éta henteu gampang ngatur kredensial Twitter cekap

Punten cobian ka TweetDeck upami anjeun dina Mac sareng nunjukkeun aplikasi pikeun sababaraha App di rating App Store! Kuring nu migawe!

One comment

  1. 1

    Abdi satuju! Pikeun kuring, Twitter mangrupikeun platform sosial anu paling ramah-pamaké. Kuring nembe mimiti nganggo TweetDeck deui, sareng leres-leres mendakan éta ramah-pamaké. Hatur nuhun pikeun babagi!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.