Elementor: Éditor anu Hebat pikeun ngarancang Kaca sareng Tulisan WordPress Anu Éndah

Elementor Wordpress Editor

Soré ieu, kuring nyandak sababaraha jam sareng ngawangun situs klien munggaran kuring nganggo Elementor. Upami anjeun dina industri WordPress, anjeun panginten parantos kantos nguping ngeunaan Elementor, éta nembé pencét 2 juta instalasi! Babaturan kuring Andrew, anu ngoperasikeun NetGain Associates, ngawartosan ngeunaan plugin na kuring parantos ngagaleuh lisénsi anu teu terbatas pikeun nerapkeunana dimana-mana!

WordPress parantos ngaraos panas dina kamampuan ngéditna anu babari. Aranjeunna nembé diénggalan ka Gutenberg, éditor tingkat blok anu nyayogikeun sababaraha fungsionalitas tambahan ... tapi sanés caket kana alternatif anu mayar di pasar. Dina kajujuran, kuring miharep aranjeunna ngan mésér salah sahiji plugin anu langkung canggih ieu.

Salami sababaraha taun terakhir, kuring nuju ngamanpaatkeun Avada pikeun sadaya palanggan kuring. Téma na diwangun kalayan elegan, ngagunakeun kombinasi duanana téma sareng plugin pikeun ngajaga kamampuan pormat. Duanana dirojong kalayan saé sareng ngagaduhan sababaraha elemen anu saé anu sateuacanna peryogi pangwangunan atanapi pameseran.

Elementor bénten sabab éta ngan ukur plugin sareng mulus tiasa dianggo kalayan téma naon waé. Dina situs anu kuring ngawangun pikeun klien ieu dinten ieu, kuring ngan ukur nganggo téma dasar anu disarankeun ku tim Elementor, éta Elementor Hello Tema.

Kuring sanggup ngawangun situs anu lengkep responsif kalayan ménu caket, daérah footer, halaman badarat khusus, sareng integrasi formulir… langsung kaluar tina kotak. Butuh sakedik waktos dibiasakeun pikeun hirarki Elementor, tapi sakali kuring ngartos templating, kamampuan bagian, sareng elemen, kuring tiasa nyeret sareng ngaleupaskeun sakabeh situs dina sababaraha menit. Éta ngahemat kuring waktos-waktos sareng kuring henteu kedah ngédit sakedik kode atanapi CSS!

Aturan sareng Desain Panyebaran Popup WordPress

Éta henteu sering plugin nganggo kamampuan anu luar biasa sapertos kitu, tapi ku Elementor, anjeun tiasa nyetél kaayaan, pemicu, sareng aturan canggih pikeun kumaha anjeun hoyong nyebarkeun popup ... sadayana dina antar muka anu gampang:

Pemicu Popup

Désainer na rada fenomenal, sareng aranjeunna bahkan nyayogikeun conto-conto rak kanggo anjeun mendesain!

Salaku Tambihan kana Fungsi Popup, Fitur Pamasaran Kalebet

  • Tautan Aksi - Gampang hubungan sareng pemirsa ngalangkungan WhatsApp, Waze, Google Kalénder & seueur deui aplikasi
  • Widget Countdown - Ningkatkeun rasa kadesek ku nambihan timer otomatis kana tawaran anjeun.
  • Wangun Widget - Aduh backend! Ngadamel sadaya formulir anjeun langsung, langsung ti éditor Elementor.
  • Halaman Pendaratan -Nyiptakeun sareng ngatur halaman badarat henteu pernah gampang ieu, sadayana dina halaman wéb WordPress anjeun ayeuna.
  • Peunteun Star Widget - Tambihkeun sababaraha buktina sosial kana halaman wéb anjeun ku ngalebetkeun rating bintang sareng nyayogikeun ka anjeun.
  • Kasaksian Widget Carousel - Ningkatkeun buktina sosial bisnis anjeun ku nambihan carousel kasaksian anu muterkeun pikeun palanggan anu paling ngadukung anjeun.

Watesan Elementor

Éta sanés plugin sampurna. Kuring ngalaman sababaraha watesan anu kedah anjeun ngartos:

  • Jenis Tulisan Adat - Sanaos anjeun tiasa gaduh Custom Post Type dina situs Elementor anjeun, anjeun moal tiasa nganggo Elementor Editor pikeun ngagentos jinis tulisan éta. Salah sahiji solusi pikeun ieu nyaéta ngagunakeun kategori pos pikeun ngendalikeun situs sapanjangna.
  • Arsip Blog - Nalika anjeun tiasa ngadamel halaman arsip blog anu saé sareng Elementor, anjeun moal tiasa nunjuk ka halaman éta dina setélan WordPress anjeun! Upami anjeun ngalakukeun éta, halaman Elementor anjeun bakal rusak. Ieu mangrupikeun masalah anu paling anéh anu butuh waktu kuring jam-jaman pikeun neuleu. Pas kuring nyetél halaman blog pikeun teu aya, sadayana hasil saé. Éta bummer, sanaos kusabab setting halaman blog dianggo sapanjang sababaraha fungsi témplat WordPress. Éta moal ngahambat situs anjeun ku cara naon waé, éta ngan ukur masalah anu anéh.
  • Dukungan Lightbox - Fitur munculan lumayan tiis, tapi kamampuan ngan ukur tombol muka kotak cahaya pikeun ningali galéri atanapi pidéo henteu aya. Nanging, aya anu hebat Pentingna Tambih-tambih anu nyayogikeun fitur ieu ogé puluhan anu sanés.

Integrasi Kalebet

Upami anjeun kantos ngaprogramkeun integrasi dina WordPress, anjeun terang kumaha sesahna na. Nya, Elementor parantos ngembangkeun heula integrasi sareng Mailchimp, ActiveCampaign, ConvertKit, Kampanye Monitor, Hubspot, Zapier, donReach, Drip, GetResponse, Adobe TypeKit, reCAPTCHA, Facebook SDK, MailerLite, Slack, sareng Discord!

Tingali Sadaya Fitur Elementor

Ngalegaan Elementor Kalayan Langkung Fitur!

Addons pamungkas mangrupikeun pustaka anu ngembang widget Elementor anu leres-leres kreatif sareng unik anu muka sababaraha kamungkinan desain pikeun anjeun. Paket anu luar biasa ieu kalebet:

  • Widget & Penyuluh - Perpustakaan anu ngembang 40+ widget Elementor unik anu nyandak kamampuan desain anjeun ka tingkat anu anyar!
  • Témplat wéb - Langkung 100 témplat halaman wéb anu tiasa disesuaikan sareng visual anu saé anu bakal nyepetkeun alur kerja anjeun.
  • Blok Bagéan - Langkung 200 blok bagian anu tos diwangun ngan saukur nyeret, murag, sareng ngarobih, masihan halaman anjeun desain unik dina sababaraha klik.

pahlawan uae grapik

Tingali Sadaya Fitur Elementor

Naha anjeun ahli desain atanapi pendatang, anjeun bakal nyepetkeun alur kerja anjeun sareng ngahontal desain anu luar biasa kalayan gampang pisan.

Panyingkepan: Kuring bangga nganggo tautan afiliasi kuring dina tulisan ieu!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.