Hiji-hijina Téma anu Kungsi Anjeun peryogikeun pikeun WordPress: Avada

Téma Avada WordPress

Salami dasawarsa, kuring sacara pribadi ngembangkeun plugins khusus sareng diterbitkeun, menerkeun sareng ngarancang téma khusus, sareng ngaoptimalkeun WordPress pikeun klien. Éta parantos janten roller coaster sareng kuring ngagaduhan pendapat anu kuat pisan ngeunaan implementasi anu kuring parantos dilakukeun pikeun perusahaan ageung sareng alit.

Kuring ogé parantos kritis tukang - plugins sareng téma anu ngamungkinkeun modifikasi teu diwatesan kana situs. Aranjeunna curang, sering ngagedéan ageung halaman wéb situs nalika ngalambatkeun situs sacara signifikan. Kaseueuran padamelan anu urang lakukeun nalika nyandak padamelan pamekaran wéb pikeun klien ngaleungitkeun kode propriétik sareng garis anu sanés ngan ukur ngalambatkeun situs tapi ogé ngahambat pisan kamampuan perusahaan pikeun ngarobih situs sorangan.

Wilujeng sumping Tema Fusions 'Avada

Téma Fusion parantos sacara jujur ​​ngawangun téma sareng plugin plugin anu hadé anu kuring kantos damel sareng aranjeunna # 1 téma jual sadaya waktos, Avada. Jujur pisan dirarancang kalayan saé yén kuring nerapkeunana pikeun unggal situs kuring sareng pikeun masing-masing klien kuring. Masing-masing elemen pangwangunan ngamungkinkeun kustomisasi minimal - hal anu anjeun leres-leres hoyong konci pikeun nyingkahan klien atanapi éditor anu overzeandal anu nyaluyukeun mérek situs sareng ngenalkeun masalah anu meryogikeun langkung padamel pikeun ngabatalkeun

Aranjeunna ogé tetep téma misah tina plugin, ngamungkinkeun kamampuan pikeun batur pikeun saleresna masang téma énggal - bari ngajaga fungsionalitas ngawangun khusus ngalangkungan set plugins. The Téma Avada nyaéta anggun, dikembangkeun saé, sareng gampang dianggo. Gabung sareng langkung ti 380,000 palanggan anu wareg dina mésér téma anu luar biasa ieu!

Pariksa conto Avada

urang Highbridge Situs aya di Avada

Ti saprak ngawangun situs Avada anu munggaran, kuring parantos ngagunakeun téma ieu pikeun sadaya klien kami. Sareng, kuring tungtungna nganyarkeun urang Highbridge situs ogé. Tingali kana kumaha geulisna - sareng éta gampang pisan ngawangun bari pinuh responsif.

Highbridge dina Avada

Tata Letak anu sayogi ngalangkungan téma ieu henteu aya watesna, kalayan ratusan elemen sareng kamampuan anu ngan ukur janten impian pikeun dilaksanakeun. Kuring resep pisan yén kuring tiasa nyimpen wadah sareng elemen pikeun dianggo deui sacara global dina halaman sanés nganggo Fusion Builder. Éta sistem pembina halaman sampurna anu ngahasilkeun tata letak anu didorong ku file CSS dina situs sanés halaman mega anu inline.

Fitur Fusion Builder Kalebet

  • Kombinasi Kolom Pra-Ngawangun - Daripada nambihan hiji kolom dina hiji waktos, anjeun tiasa sacara gampil milih nambihan set lengkep unggal ukuran kolom anu kami nawiskeun tina 1-6 kolom.
  • Bagéan Bagéan sareng Wadahna - Runtuhkeun wadah hiji waé kalayan hiji klik pikeun ngahemat perumahan layar, atanapi runtuhkeun sadayana wadah sakaligus di area palang kontrol utama.
  • Ngaganti ngaran Wadahna - Kantun nempatkeun kursor anjeun dina nami wadah sareng pasihan nami. Ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun gancang sareng gampang ngaidentipikasi bagian dina halaman anjeun dina pandangan.
  • Séred sareng Turunkeun Unsur Anak - Unsur sapertos tab, kotak eusi, togol sareng seueur deui anu ngamungkinkeun langkung ti hiji elemen tiasa didamel ayeuna tiasa gampang diatur deui ku cara sered sareng leupaskeun.
  • Ngaran Khusus pikeun Unsur Barudak - Antarmuka Fusion Builder énggal nyandak judul utama elemen anak anu anjeun lebetkeun sareng ningalikeun pikeun gampang idéntifikasi.
  • Fungsi Milarian pikeun Gampang Milari Item sareng Unsur - Unggal wadah, kolom, sareng jandéla elemen ngagaduhan kolom milarian di belah katuhu luhur pikeun gampang milarian sareng mendakan naon anu anjeun peryogikeun ngan ukur hiji kecap konci.

Mésér Téma Avada Ayeuna

Éta sistem anu saé. Ieu mangrupikeun fitur utama Avada:

Pilihan Téma Avada WordPress

Panyingkepan: Kuring mangrupikeun afiliasi anu reueus pikeun Themeforest dimana éta Téma Avada dijual.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.