Naha Urang Tiasa Mangga Langkung Hadé dina Pamasaran Sorangan?

abdi haté kuring

ieu panghargaan spoof video anu hebat. Humoris anu pangsaéna sok sigana ditetepkeun dina kajujuran, sareng kintunan penghargaan pastina pikaseurieun. Abdi sanés penghargaan poo-pooing sadayana; Kuring yakin pangakuan industri penting pisan. Éta nyayogikeun buktina ngeunaan otoritas anjeun sareng ngawangun kasadaran pikeun pemirsa anu saluyu pisan.

Kami gaduh anu luar biasa agénsi hubungan masarakat yén urang damel sareng. Aranjeunna saé pinuh ku kami, ngadorong produk kami (ieu publikasi) salaku sumberdaya, urang agénsi pamasaran digital salaku pamimpin, Jenn salaku pamasaran MC sareng spiker, sareng diri kuring salaku pamimpin pamikiran pamasaran, panyatur konci pamasaran, sareng panyatur pamasaran. Hal anu hébat ngeunaan jalma PR kami nyaéta aranjeunna salawasna ngadorong kami pikeun ngabédakeun diri. promosi diri teu isin. Heug.

Hapunten tina tali anu bosen tina tautan buzzworthy promosi diri anu teu isin. Abdi kaliru ogé.

Kuring henteu yakin dimana garis kabur antara ego sareng kapercayaan diri, tapi éta henteu gampang. Antara studi kasus kaléng dimana anjeun ngan ukur milih hasil anu pangsaéna anu anjeun kahontal, kana kumpulan kecap konci, dugi ka studi kasus kaléng - éta sadayana matak pikasebeleun. Ayeuna kuring terang kumaha rasana nyerat pidato politik, réspon RFP, sareng siaran pers pikeun milarian hirup.

Dinten ieu kuring ngosongkeun kantong schwag kuring tina konperénsi - pangecas telepon, dudukan telepon caket, USB thumb drive, moleskins, bantalan catetan post-it, sareng pembuka botol bir anu sanés. Jonathan Green, panulis tina Kamus Héjo Bahasa Slang, dilacak deui kecap schwag, anjeun moal percanten asal kecapna:

Ganja kualitas rendah disebat ditchweed, schwag, sareng skunkweed.

Kuring salawasna panginten schwag éta sora kantong tina sampah nalika pencét kana sampah hotél anjeun. Tapi henteu. Éta langkung parah ... anu sami sareng ngajual pot garing. Kuring henteu kantos ngical panci, tapi kuring ngan ukur tiasa ngabayangkeun kumaha carana mujudkeun padamelan éta. Pamasaran macet kedah langkung parah.

Urang kedah masarkeun diri, tapi urang henteu kedah ngalakukeun sapertos batur.

Ieu anu kuring pikir nalika kuring ningali-ningali industri urang:

Dunya Agénsi

Kanyataan yén urang kedah ngalakukeun éta henteu ngahambat kami ti anu asli, sanaos. Demi Gusti, dulur, hayu urang pikirkeun kana pamasaran urang. Bédana diri ti babaturan anjeun sareng lirén nyobian niru aranjeunna.

Ok, ieu nalika anjeun nyandak kuring ka kota pikeun pamasaran anu goréng. 😉

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.