10 Tip pikeun Pembaruan Status Langkung Hadé

update status hadé

Kusabab beuki seueur perusahaan ngadopsi sareng ningkatkeun stratégi média sosialna, janten langkung hésé pikeun update anjeun didangukeun. Abdi proponén ageung ngaevaluasi unggal pembaruan status anjeun pikeun hiji hal anu saderhana… nilaina. Naha inpormasi anu anjeun bagi-bagi nilai pikeun pemirsa anjeun? Upami éta, anjeun gaduh juara.

Pembaruan status anjeun mangrupikeun titik awal pikeun kasuksésan anjeun dina Facebook. Anjeun tiasa ngagaduhan aplikasi anu hébat sareng eusi anu saé kanggo dibagi tapi upami anjeun henteu tiasa pesen anjeun dina update status anu pikaresepeun maka anjeun moal dugi ka pangguna anu anjeun pikahoyong atanapi pantes. Janten kumaha anjeun kéngingkeun pameget anjeun pikeun Siga, berinteraksi sareng ngabagi tulisan anjeun?

Infographic Ieu, dirancang ku ShortStack sareng ko-merek sareng Ceking sosial, nyayogikeun 10 tip gancang sareng conto pikeun ngirim apdet status anu langkung saé.

status-apdet

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.