Saluareun Afiliasi - Gedong Penjualan Saluran

Depositphotos 43036689 s

Salaku pamilik bisnis, kuring henteu tiasa nyaritakeun sabaraha sering kuring dideukeutan kasempetan kéngingkeun dua atanapi dua dolar tambahan dina pendapatan afiliasi. Upami kuring ngan ukur nganggo jubah kuring kanggo ngical barangna, aranjeunna bakal mayar artos. Sareng, saurna, salami aya anu mayar kuring artos kuring termotivasi pikeun ngalakukeun éta ... leres? Salah.

Upami anjeun leres-leres ngawangun modél penjualan berbasis apiliasi, simpen diri sababaraha waktos sareng angkat ka tempat dimana para afiliasi.  Clickbank, komisi simpang, atanapi anu sapertosna. Sareng, kuring henteu ngetok modél éta. Éta hasil. Éta nguntungkeun. Sareng aya jalma anu trampil sareng resep kana jenis kasempetan éta. Ngan aya kajadian éta aranjeunna henteu salawasna salah-sahiji-sami sareng pamilik usaha anu suksés kalayan perusahaan anu ngahasilkeun kauntungan nyalira.

Kusabab sababaraha alesan, sering aya hubunganana sareng gambar mérek, penjualan apiliasi panginten sanés anu anjeun milari sadayana. Sanaos tiasa kéngingkeun hasil, éta tiasa ngagaduhan reputasi. Upami anjeun henteu hoyong ningali produk anjeun dikintun dina ratusan halaman peras anu bénten-bénten nganggo salinan panjang hyped, kadorong kaluar dina aliran twitter anu pinuh ku tautan afiliasi, atanapi dibantingkeun ka jutaan jalma - sadayana aya nami anjeun - maka anjeun panginten tiasa mertimbangkeun pendekatan anu béda.

Tantanganna, teras, nyaéta kumaha anjeun kéngingkeun usaha "terhormat" (sareng kuring nganggo istilah éta henteu ragu-ragu, sabab kuring henteu hartosna nunjukkeun yén afiliasi katégori gering) pikeun ngagambarkeun produk anjeun dina bisnis anu langkung konservatif? Jawabanna: panggihan naon anu ngajurung aranjeunna.

As Douglas Karr adzab dina tulisan anyar-anyar ieu, nyutat salah sahiji pidéo viral karesep kuring, artos sanés jawabanana. Nyatana, jarang kitu. Nyatana, éta pisan tawaran artos, sareng teu sanés deui, éta leres-leres ngaganggu kuring tina nganggap tawaran afiliasi. Intina, éta ngahina harga kuring sorangan, rasa saha kuring sareng naon anu kuring lakukeun, ku anggap kuring tiasa ngaganggu usaha usaha kuring anu parantos seueur nganggo daya tarik saderhana artos.

Janten, kumaha anjeun ngawangun naon anu kuring sebut "Penjualan Saluran" – model distribusi henteu langsung anu langkung rumit (enya, langkung canggih) tibatan afiliasi? Kumaha anjeun terang naon anu saleresna bakal memotivasi anu gaduh usaha anu anjeun hoyong pasangan? Basajan: éta urusanna.

Wirausahawan ngeureuyeuh ngeureunkeun perusahaanana. Aranjeunna ngagaduhan impian dina émutan - sababaraha moneter, sababaraha altruistik, sareng sababaraha ogé ngan ukur pikaresepeun sareng rewarding. Upami anjeun hoyong ngiringan karep éta sareng ngagunakeun éta pikeun kamekaran penjualan anjeun, anjeun kedah ngajantenkeun dua éta. Angka kumaha gabung kana kanal anjeun henteu ngan ukur nambihan sababaraha artos komisi ka garis handapna, tapi leres-leres bakal ngabantosan aranjeunna ngajalankeun bisnisna kana naon anu paling dipikahoyong.

Anjeun tiasa ningali kepala sekolah ieu padamelan dina seueur modél penjualan saluran suksés ayeuna. Agénsi iklan, salaku conto, mangrupikeun modél dimana penerbit milari ngeusian sisipan, tapi aranjeunna sadar karep agénsi nyaéta pikeun solusi kreatif. Penerbit savvy milarian cara pikeun nambahan tujuan éta. Pakasaban munggaran kuring nyaéta ngajual perangkat lunak pikeun Autodesk VAR lokal. Kuring bingung naha Autodesk ngecas dua kali lipat standar pikeun jasa, dugi ka kuring sadar yén aranjeunna hoyong ngadorong konsumén ku naon waé anu dimungkinkeun pikeun ngalaksanakeun VAR lokal pikeun jasa. Malah kuring sorangan Panyadia Rakan program diwangun ku naon anu kuring diajar tina pro ieu, sareng anu sanés.

Ngawangun saluran penjualan henteu gampang, sareng jarang pisan prosés anu gancang. Upami anjeun hoyong gancang sareng gampang, kéngingkeun afiliasi di sisi anjeun. Upami anjeun ngagaduhan langkung tina émutan tibatan artos, maka terang yén kitu ogé kami.

3 Komentar

  1. 1

    Tulisan anu saé, Nick! Sareng wilujeng sumping di blog Téknologi Pemasaran. Kuring yakin hiji kasalahan badag yén loba pausahaan nyieun teu monetizing jaringan hebat tina ngical paralatan jeung hubungan aranjeunna geus boga. Ngawangun hubungan penjualan anu diganjar ku jalma-jalma anu anjeun mésér ogé para klien anu anjeun damel tiasa langkung suksés tibatan ngan saukur ngalungkeun program afiliasi dimana individu henteu ngagaduhan kulit dina pertandingan.

  2. 2

    Hi Nick,

    pos hébat! Di perusahaan kami, Channel Services Group (CSG) kami parantos ngarekrut rébuan mitra saluran pikeun perusahaan téknologi ageung. Pikeun nyiptakeun sareng ngembangkeun saluran anu suksés, kuat, khusus, perusahaan kami mendakan ngarekrut "mitra anu leres," ngamungkinkeun kasuksésan pasangan sareng nahan keterlibatan ningkatkeun kinerja pasangan sareng paripolah saluran.

    Nalika ngarekrut, padagang kedah mastikeun yén aranjeunna nyéépkeun waktos kalayan bijaksana ku ngarékam "mitra anu leres." Kami geus katempo sababaraha pausahaan mutuskeun dina tujuan pikeun nambahkeun mitra pikeun sataun, acquire gawang, sarta manggihan diri sataun saterusna kalawan saeutik sharing dihasilkeun tina mitra karek ditambahkeun. Ngical paralatan kedah mastikeun yén aranjeunna ngarekrut mitra anu gaduh perusahaan anjeun sareng kapentingan anu pangsaéna sareng hoyong ngadaptarkeun kauntungan jangka panjang sareng perusahaan.

    Salaku tambahan, padagang kedah ngaktipkeun kasuksésan mitra ku validasi alesan pikeun mitra anu aya dina program éta. Ieu kalebet komunikasi high-touch sareng mitra pikeun ngalatih, ngiringan sareng nungtun mitra dina kampanye go-to-market, acara anu disponsoran vendor, kampanye kasadaran sareng ngagancangkeun siklus penjualanna. Kami nembe nyerat studi kasus kalayan ROI 14X salaku hasil tina ngawangun program saluran. Anjeun tiasa maca di dieu http://www.csgchannels.com/CaseStudies/case-studies.html.

    Anu pamungkas, parusahaan urang geus kapanggih retainment janten incredibly penting dina ngawangun jeung ngajaga saluran. Ieu ngawengku nurturing hubungan sareng maranehna bari ngatur kasuksésan maranéhna. Mitra kedah diganjar ku insentif pikeun ngagedékeun tujuan perusahaan.
    Sakumaha anu anjeun tunjukkeun, ngawangun saluran penjualan henteu gampang sareng jarang prosés anu gancang, tapi tiasa janten ganjaran sareng mangpaat upami dilakukeun leres.

    -Joby
    http://www.twitter.com/CSG_Channels

  3. 3

    titik hébat. Mitra anu leres henteu ngan ukur langkung produktif, aranjeunna henteu nyeri. Abdi teu tiasa ngajelaskeun eta, tapi geus kapanggih yén lamun batur fits model ogé, aranjeunna kirang nyeri a. Nu hiji urang nyoba squeeze kana kapang salah réngsé nepi nyedot loba waktu.

    Oge, ngomongkeun program high-touch... Kuring geus ngomong kieu: dina bisnis kuring, kuring boga 17 konsumén nu kuring kudu ngawula. Henteu kabeneran kuring gaduh 17 Panyadia Mitra. Éta sanés yén kuring henteu kedah ngalayanan sadayana 1500 pangguna, ngan upami kuring ngalayanan saluran éta, sésana bakal ngurus dirina.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.