Naha Vine Intan dina Kasarangan Niaga Sosial?

brian gavin intan Vine

Nalika kuring di IRCE, Kuring rada bungah nalika saurang panyatur, Danny Gavin, ngeureunkeun kuring sareng ngawartosan anjeunna parantos ningali kuring nyarios sababaraha taun ka pengker dina hiji acara di Austin. Danny mangrupikeun salah sahiji pemasar anu paling saé Internét… ngembangkeun pamasaran Internet canggih sareng média sosial pikeun Brian Gavin Inten. Kalayan keahlianna, anjeunna dibantosan pikeun ngamajukeun BGD kana jajaran Perusahaan Énergi Top 1000 sareng 50 Perusahaan E-Niaga Tercepat.

Urang bakal bagikeun sababaraha anu luar biasa BGD Vine puteran sapanjang tulisan ieu ti Brian Gavin Intan, pikeun nempatkeun sababaraha visual kumaha aranjeunna ngamangpaatkeun platform.

Tina Gagasan dugi ka Desain

Kuring naros ka Danny kunaon anjeunna aya sareng anjeunna ngawartosan yén anjeunna nyarioskeun kasuksésan anu luar biasa anu dialami BGD tatangkalan anggur. Sareng kami henteu nyarios nomer alit di dieu:

  • Ngagunakeun pangaruh Vine, BGD tiasa ngahontal langkung 6 juta puteran dina Vine (anu sakitar 2 juta jalma) sareng langkung ti 445 saham dina Twitter.
  • Kampanye Vine aranjeunna nampi pangakuan tinggi tina sababaraha publikasi, ogé dina peringkat # 2 ngan ukur di tukangeun Tiffany pikeun kampanye iklan toko perhiasan di 2014 (JCK).
  • Sanaos turunna penjualan pesaing antara Hideung Jumaah sareng Natal, BGD nampi catetan 45% pertumbuhan YOY ogé pertumbuhan 13% YOY dina Q1 2015.
  • BGD ogé ningali paningkatan 20% paningkatan pangunjung langsung ka halaman wéb ti mimiti satengah 2014.

Éta sanés tugas saderhana nunjukkeun persaingan agrésif dina industri ieu. Brian Gavin Inten mangrupikeun tukang perhiasan khusus anu dibiayaan ku nyalira sareng intan e-tailer anu narékahan pikeun ningkatkeun kasadaran mérek online bari bersaing sareng anggaran ageung para pesaingna.

Tantangan na nyaéta BGD peryogi milarian padika anu épéktip pikeun bersaing sareng pesaing online sareng lokal anu didamel ngalangkungan panggunaan média sosial anu bakal ngawangun idéntitas brand ningkatkeun lalu lintas wéb sareng ningkatkeun penjualan.

Strategi Danny nyaéta nyiptakeun kalénder redaksi anu fléksibel anu ngamungkinkeun BGD pikeun ngamangpaatkeun acara anu tepat waktos sareng relevan ku ngaleupaskeun pidéo mingguan anu ngahibur sareng lucu dina platform anu tiasa dibagi pisan.

#MarchMadness Vine

Aranjeunna ngembangkeun konsép di sekitar kalénder redaksi kami, ngahasilkeun kontén pidéo, sareng promosikeunana ngalangkungan saluran média sosialna ogé ku pangaruh Vine anu aranjeunna ngahontal.

Vine sukur

Vine Natal

Nada sareng pendekatan tina pesen kreatif nya éta pikeun ngajajarkeun ayana online urang sareng gambar offline urang elegance sareng inovasi. Pikeun bersaing sareng pesaing anggaran anu tinggi, urang kedah milih médium anu target audiénna (18-44), tapi dimana pesaing kami henteu.

Lebaran Vine

Ku ngamangpaatkeun Vine, BGD henteu ngan ukur tiasa ngenalkeun pamirsa anu langkung ngora (18-20) dina platform, tapi ogé pemirsa Twitter (18-49) kusabab kabisa bagi sareng integrasi tina dua platform. Eusina jelas, pikaresepeun, sareng unik, tapi gerak gancang pikeun pamenta nonton deui.

Tanggal 4 Juli

Jinis pidéo ieu nyambung ka generasi sélulér (anu nyimpang ka demografi anu langkung lami) sareng cekap cekap pikeun ngaganggu sareng ngadidik tanpa nyéépkeun waktos pemirsa. Pendekatan sareng nada ieu épéktip dina nyetir patalimarga halaman wéb ogé nyetir penjualan.

Bentang Sajajar

Hatur nuhun khusus ka Danny pikeun ngabantosan kuring nempatkeun tulisan ieu! Pastikeun pikeun didatangan Brian Gavin Inten pikeun perhiasan khusus anjeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.