Badag Cartel: E-commerce pikeun Artis

poster badag

Didirikeun taun 2005 pikeun ngabantosan co-founder aranjeunna ngajual dagangan bandna, Ageung kartel ayeuna mangrupikeun langkung ti 400,000 seniman mandiri di sakumna dunya. Platform e-niaga aranjeunna khususna diwangun pikeun ngabantosan kréatip pikeun ngahasilkeun produkna online. Ieu video tina salah sahiji konsuménna, Lila-lila hirup ngagimbung, desainer pakean.

Ageung kartel nawarkeun kauntungan sareng fitur ieu:

  • Setelan gancang - Kéngingkeun toko saderhana sacara online sababaraha menit.
  • Gampang make - aranjeunna nyayogikeun platform saderhana anu saderhana dianggo.
  • Pikiran bisnis - ngalaporkeun sareng manajemén urutan.
  • Branded - Basajan pikeun kustomisasi maju tanpa coding anu diperyogikeun. Pangguna tiasa milih téma anu tos dilakukeun sareng gampang ngarobih gambar, warna, sareng font.
  • Domain Adat - Anggo domain naon waé anu anjeun gaduhkeun pikeun masihan toko anjeun URL khusus.
  • Coding canggih - aksés opsional pikeun ngarobih HTML, CSS, sareng JavaScript langsung.
  • Ngatur urutans - daérah manajemén mesen sareng email konfirmasi anu tiasa anjeun ngaréka.
  • Mesin pencari dioptimalkeun - toko dioptimalkeun pikeun mesin pencari, dumasar kana saran Google.
  • Statistik sareng analitik - Ngawaskeun kagiatan toko sareng kamekaran kalayan stats dasbor real-time sareng integrasi Google Analytics.
  • Kodeu diskon - Konci diskon nawiskeun sababaraha cara pikeun masarkeun produk anyar, promosikeun toko anjeun, sareng pahala konsumén satia.
  • Produk digital - ngical seni digital, musik, pidéo, font, poto, buku e-book, sareng produk anu tiasa diunduh sanés kalayan jasa-adina terpadu kami, Katrol.
  • Ngajual dina Facebook - Tambihkeun toko anjeun ka halaman Facebook naon waé sareng sambungkeun kipas anjeun kana produk anjeun ngalangkungan aplikasi Facebook anu terintegrasi sacara mulus.
  • Checkout hapé - jual barang anjeun langsung tina iPhone anjeun kalayan Aplikasi Cartel ageung.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.