Ngarobih Data ageung kana Wawasan Anu tiasa Ditindaklakeun

data badag

2013 bisa jadi taun tina Data badag… Anjeun bakal ningali langkung seueur sawala di dieu Martech Zone dina alat pikeun mendakan, ngatur sareng ngungkit data anu ageung pisan.

Dinten ieu, Neolane sareng Asosiasi Pemasaran Langsung (DMA) ngaluarkeun laporan gratis anu judulna, Data ageung: Pangaruh kana Organisasi Pamasaran. Timuan konci dina laporan parantos dibagikeun ngalangkungan infographic ieu.

Laporan mendakan yén kaseueuran departemén pamasaran henteu ngagaduhan pakakas pikeun nanganan panyawat data anu beuki tumuh sareng aya dina perencanaan tumuh anu luar biasa. Diantara papanggihan:

  • 60% ayeuna henteu ngagaduhan atanapi henteu yakin upami perusahaanna ngagaduhan strategi khusus pikeun nanganan tangtangan Big Data
  • 81% ngaraos yén aranjeunna rada atanapi henteu siap pisan nalika ngeunaan aturan sareng peraturan tata pamaréntahan data pamasaran anu anyar
  • 50% nyatakeun yén pakét parantos robih, utamina ku kamekaran saluran sosial sareng seluler

Ngarobih Data ageung kana Wawasan Anu tiasa Ditindaklakeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.