Kumaha ageung data analytics parantos janten penting pikeun DSPs

Data badag

data badag analytics parantos janten landasan pikeun skéma pamasaran anu efektif sareng adtech salami sababaraha taun ayeuna. Kalayan statistik pikeun nyokong ideu épéktipitas analytics data ageung, éta mangrupikeun nada anu gampang pikeun ngusulkeun dina perusahaan anjeun, sareng bahkan bakal ngajantenkeun anjeun katingal saé pikeun anu nyarankeun éta.

data badag analytics nalungtik data anu ageung (sabab namina tiasa hartosna) sareng ngamungkinkeun panaliti ngagunakeun data éta pikeun mendakan pola, tren pasar sareng preferensi demografi sareng kabiasaan pangguna. Anjeun teras nempatkeun data éta kana tindakan ku ngantepkeun éta pikeun panduan pilihan bisnis anu diinformasikeun. Éta nyandak inpormasi ageung sareng ngempelkeun kana kaputusan leutik, nyata waktos anu nunjukkeun janten manpaat pisan pikeun sagala jinis usaha di panjuru dunya.

Platform Paménta-Sisi (DSPs), percanten atanapi henteu, ngatur pikeun nguntungkeun kauntungan beurat tina naékna data ageung analytics, sareng ieu sababna:

Ngagawe Kaputusan Anu Diuningakeun

DSP mangrupikeun cara pikeun nyepetkeun prosés mésér rohangan iklan sareng dina merenahna antar muka.
Salaku bagian tina ranté paménta dina asupan jeung paménta siklus ékonomi - DSPs nguntungkeun tina kasempetan anu ditepikeun ku data ageung analytics ku ngamangpaatkeun inpormasi anu aranjeunna tampi.

Dina istilah awam, DSPs tiasa gancang ngumpulkeun, sakumna pasar kasempetan iklan dina hiji antar muka. Ieu ngamungkinkeun agénsi atanapi tim pamasaran mutuskeun dimana mésér rohangan iklan kanggo kampanye salajengna. Luhureun garis DSP ngagunakeun algoritma khusus dina masalah milidetik kanggo ngamungkinkeun para pangiklan mendakan tawaran tingkat luhur.

generasi saterusna analytics mesin kawas SQream Tujuanana pikeun mempermudah prosés kalayan ngadorong kakuatan analytics ngolah kalayan cara anu luar biasa pisan, ngamungkinkeun para ilmuwan data sareng analis pikeun nyusun inpormasi anu aya hubunganana gancang-gancang sapanjang set data anu gedé pisan. Mesin sapertos kitu ngirangan latency query tina patarosan rumit dina set data ageung, ngamungkinkeun para Élmuwan Data janten langkung produktif, mendakan modél data langkung gancang sareng nempatkeun modél kana produksi langkung gancang. Nalika modélna langkung saé, pas langkung saé pikeun pangguna, harga tawaran langkung luhur, sareng harga anu langkung luhur ningkatkeun rasio tawaran / win.

Optimalkeun Kauntungan

Sasaran tujuan pamasaran nyaéta pikeun ningkatkeun nilai perusahaan anjeun ku ningkatkeun penjualan sareng éta persis sabaraha data ageung analytics damel sasarengan sareng DSPs. Kalayan épéktip kanggo nyusun data, anjeun ngamungkinkeun optimasi pamasaran dilakukeun langsung. Sareng dina hal ieu, anjeun henteu ngan ukur ngalungkeun barang dina tembok ngantosan ningali naon anu nempel, anjeun leres-leres nyandak kaputusan anu leres sareng data pikeun ngadukung éta.

Butuh katerampilan analitik rumit anu tuntas pikeun nyaring sacara cekap ngalangkungan tumpukan data sareng téknologi. Kadang-kadang, sakedik data anu anjeun peryogikeun ngadamel strategi pemasaran anu paling saé anjeun mangrupikeun jarum dina tumpukan jukut. Ku ngagunakeun padamelan DSPs, tim pamasaran sareng / atanapi agénsi tiasa ngalebetkeun dirina kana kasempetan anu pangsaéna, ngajamin pangasilan anu pangsaéna dina investasi sareng mayar artos dina dolar kanggo mésér rohangan iklan. DSPs nguntungkeun manpaat ageung ku gaduh data ageung dilebetkeun kana algoritma na, ngajantenkeun titik jual dumasar kana statistik ka calon klien.

Pinuh Ngagunakeun Nomer

Analisis data ageung mangrupikeun jalan anu sesah pikeun napigasi nyalira. Ku mecenghulna sareng karesepna anu énggal dina bidang pamasaran, DSPs tiasa nguntungkeun tina data ieu ku nyusun kana algoritma na. Ku gaduh tumpukan data anu langkung ageung kanggo linggih, DSPs ayeuna langkung aya hubunganana di dieu sareng ayeuna ku nyusun seueur inpormasi sareng nyebarkeun kana jalan anu pas pikeun agénsi pamasaran sareng iklan.

Salaku conto, data ageung bakal nyayogikeun nomer pikeun grup demografi, sareng DSPs bakal nyusunna dina cara anu relevan. Ku nganalisis inpormasi anu dikoléksi platform sanés, data ageung analytics ngamungkinkeun urang pikeun naroskeun, kéngingkeun inpormasi anu bermakna. Pangiklan Paménta-Sisi (DSAs) bakal nganggo ieu, teras nyayogikeun perusahaan ku jalan anu pangsaéna pikeun panempatan iklan. DSPs mangrupikeun salah sahiji anu paling berehan kana inpormasi analisis data ageung anu disayogikeun.

Hésé pikeun nangtoskeun saha anu paling nguntungkeun tina épék residual data ageung analytics. Ti saprak éta parantos streamline kana dunya pamasaran sacara umum, urang parantos ningal sababaraha dermawan, tapi henteu transparan sapertos anu ngagunakeun DSPs. Ku padamelna élmu anu diala ngalangkungan data ageung analytics, DSPs parantos janten produk anu langkung saé pikeun departemén pamasaran sareng iklan.

Takeaways

  1. Sasaran tujuan pamasaran nyaéta pikeun ningkatkeun nilai perusahaan anjeun ku nambahan jualan sareng éta persis sabaraha data ageung analytics damel sasarengan sareng DSPs.
  2. Ku ngagunakeun padamelan DSPs, tim pamasaran tiasa ngalebetkeun dirina kana kasempetan anu pangsaéna, ngajamin balik deui pangalusna dina investasi barengan mayar sen dina dolar kanggo mésér rohangan iklan
Tanpa ragu, DSP nawiskeun kasempetan langkung saé pikeun ningkatkeun ROI dina iklan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.