BigCommerce Ngaleupaskeun 67 Téma E-commerce Anyar

téma bigcommerce

BigCommerce ngumumkeun 67 téma énggal sareng responsif anyar anu dirancang pikeun ngabantosan padagang sacara lengkep nganyatakeun kakuatan merekna sareng ngagedéan usahana. Ngagunakeun kamampuan dagangan modéren sareng antarbeungeut anu bersih, intuitif, pangecér bakal tiasa milih téma e-commerce anu dioptimalkeun pikeun sababaraha ukuran katalog, kategori barang dagangan sareng promosi pikeun nyiptakeun pangalaman balanja anu lancar pikeun palangganna dina alat mana waé.

Konci pikeun kasuksésan dina pasar ritel hyper-kompetitif ayeuna nyaéta ngajual henteu ngan ukur hiji produk, tapi sacara gembleng pangalaman ka anu balanja. Kalayan téma énggal kami, sareng kerangka pangwangunan énggal anu kakuatan aranjeunna, padagang urang bakal masihan kesan munggaran anu luar biasa pikeun para pembeli online anu canggih ayeuna sareng pamustunganana ngajual langkung seueur tibatan platform e-commerce sanés di dunya. Tim Schulz, Kapala Produk Officer di BigCommerce.

Diwangun ku fitur merchandising modern sareng tampilan produk salaku pondasi, téma énggal dioptimalkeun pikeun sababaraha ukuran katalog produk, industri sareng promosi. Ku milih salah sahiji téma anyar, pangecér ngagaduhan aksés kana sababaraha fitur, kalebet:

  • Desain anu dioptimalkeun pikeun pembeli seluler - Diwangun pikeun usaha siap ngical langkung seueur dina sadaya alat, téma énggal ngempelkeun kamajuan pangénggalna pikeun mastikeun toko dioptimalkeun pikeun para pembeli kumaha waé alat anu aranjeunna gunakeun pikeun ngotéktak atanapi mésér.
  • Kustomisasi Seueur sareng Sederhana - Pangecér bakal tiasa ngarobih tampilan sareng raos tina etalase aranjeunna sacara real waktos, kalebet font sareng warna palette, mérek, fitur anu diical sareng koleksi terlaris, ikon média sosial sareng seueur deui.
  • Fungsionalitas Milarian Facaced Built-in - Pamilarian anu dipasang di muka ningkatkeun pangalaman pelanggan ku ngamungkinkeun para nasabah nyaring, mendakan sareng mésér produk kalayan gampang, sahingga ningkatkeun konvérsi dugi ka 10%.
  • Dioptimalkeun Hiji halaman Checkout - Ku nampilkeun sadaya bidang dina hiji halaman wéb anu responsif, konsumén langkung condong ngalengkepan pameseran; pangecér parantos ningali kanaékan 12% konvérsi ngalangkungan pangalaman Checkout énggal.

Téma anyar BigCommerce sayogi pikeun milih palanggan mimitian dinten ayeuna, kalayan sayogi pikeun sadaya palanggan akhir bulan ieu. Téma-téma anyar tiasa dipésér dina Marketplace Téma, kalayan harga mimitian ti $ 145 dugi ka $ 235; Salaku tambahan, tujuh gaya téma gratis sayogi.

Téma BigCommerce

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi tina BigCommerce.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.