BigCommerce ngaluncurkeun Platform Ecommerce Perusahaan

Bigcommerce perusahaan Ecommerce

BigCommerce parantos ngaluncurkeun BigCommerce perusahaan, platform platform e-commerce anu langkung mantep pikeun pangecér volume tinggi anu ngajual jutaan dolar dina penjualan. BigCommerce Enterprise gaduh kaamanan canggih sareng perlindungan, sacara real-time analytics sareng wawasan sareng integrasi tingkat perusahaan anu ngamungkinkeun padagang online pikeun ngatur sareng skala bisnisna tanpa repot tina proprietary, solusi lokal atanapi sumberdaya IT anu mahal. Perusahaan ngagulung platform pikeun milih klien taun ka tukang sareng ayeuna ngumumkeun kasadiaan umum.

Merk ageung nganggo BigCommerce Enterprise kalebet Samsung, Gibson, Marvel, Cetaphil, Schwinn, Pergo, Enfamil sareng Ubisoft. Klién anu énggal ditandatanganan kalebet Austin Bazaar Music, Brinks, Botol Breacher, Bulk Apothecary, Dallas Golf, Duck Commander, Flash Tattoos, Lime Crime, Legends, NRG sareng Overstock Farmasi.

Kusabab ngalih ka BigCommerce, situs kami ayeuna langkung gancang, pangalaman pangguna langkung saé, sareng kami parantos ngahontal pangkat milarian anu langkung luhur. Kami parantos ningkatkeun penjualan online ku 47% sareng ayeuna muncul salaku hasil nomer hiji dina daptar organik di Google. Paul Yoo, Présidén & COO di Patriot AS

Salaku bagian tina pelepasan, klien BigCommerce Enterprise ngagaduhan aksés ka kamampuan énggal sareng ningkat anu dirancang pikeun ngadukung kinerja, kalenturan sareng reliabilitas syarat perusahaan berkembang.

  • Real-time, Analytics tingkat Palanggan - É-commerce real-time énggal analytics dasbor anu ngamungkinkeun para klien pikeun ngaraihkeun deui pendapatan anu leungit ku ngaevaluasi paripolah pameseran pelanggan, ngaoptimalkeun inventarisasi sareng merchandising sareng ngaevaluasi kinerja kampanye pamasaran sareng pangembalian investasi per pelanggan sacara real-time.
  • Mesin Optimisasi Wawasan BigCommerce - Rangkep pinuh ku data sareng wawasan anu tiasa ditindaklakeun, sayogi pikeun anu munggaran dina platform e-commerce tingkat perusahaan, kalayan kamampuan ngalaporkeun anu jero pikeun ngabantosan para padagang ngangken deui palanggan sareng program kasatiaan bahan bakar ku ngaidentipikasi nilai tinggi sareng résiko nasabah, ngadorong pameseran ngulang ngalangkungan analisis corong pameseran, ngaidentipikasi produk anu henteu hadé kalayan ngagunakeun tingkat paguneman otomatis sareng analisis patalimarga, sareng ngadorong penghasilan tambihan ngalangkungan rekomendasi lintas-jual
  • Integrasi Kelas Perusahaan - Padagang tiasa manjangkeun kamampuan toko na ngalangkungan ratusan integrasi tingkat perusahaan. Klién perusahaan nampi aksés teu diwatesan kana suite lengkep integrasi BigCommerce anu kalebet sadaya fitur sareng fungsina - ti perencanaan sumberdaya perusahaan sareng manajemén inventaris dugi ka akuntansi sareng pamasaran email - diperyogikeun pikeun ngajalankeun toko online global jutaan.
  • Kaamanan canggih sareng Perlindungan - Padagang perusahaan ngagaduhan aksés ka fitur kaamanan anu kuat sapertos SSL internal, Compliance PCI, sareng perlindungan DDOS pikeun mastikeun situs tetep operasional, sareng para nasabah tiasa transact kalayan percaya diri. BigCommerce ogé nyayogikeun HTTPS saéstuna pikeun ningkatkeun peringkat Google-Search salian ningkatkeun kapercayaan balanja.
  • Kinerja Dioptimalkeun pikeun Toko - Prasarana BigCommerce ngagabungkeun jaringan global pusat data pikeun mastikeun waktos beban halaman anu optimal sareng résponsipitas pikeun pangunjung situs sareng balanja di sadaya géografi. Klién perusahaan nguntungkeun tina pangawasan situs 24/7 sareng dukungan prioritas kalayan 99.9% dijamin server uptime SLA.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.