Bill Gates sareng Napoleon Dinamit

Napoleon

Pikaresepeun ningali yén Microsoft ngagaduhan rasa humor!

5 Komentar

  1. 1

    Ha ha, éta video anu lucu pisan! Kuring kantos nguping yén Gates ngalakukeun tipu daya Napoleon Dinamit, tapi kuring henteu kantos ningali (kecuali masih kénéh) sateuacan ayeuna. Anjeunna parantos ngalakukeun seueur hal sapertos kieu mangtaun-taun, janten anjeunna pasti ngagaduhan rasa humor!

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.