Bill Gates sareng Napoleon Dinamit

Napoleon

Pikaresepeun ningali yén Microsoft ngagaduhan rasa humor!

5 Komentar

  1. 1

    Ha ha, éta video geulis lucu! Kuring kantos nguping yén Gates ngalakukeun spoof Napoleon Dynamite, tapi kuring henteu pernah ningali éta (iwal ti stills) sateuacan dinten ayeuna. Anjeunna parantos ngalaksanakeun seueur hal sapertos kieu salami mangtaun-taun, janten anjeunna pasti gaduh rasa humor!

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.