BIME: Software salaku Intél Bisnis Layanan

sumber bime
Waktu maca: 2 menit

Nalika jumlah sumber data terus tumuh, kecerdasan bisnis (BI) sistem nuju naék (deui). Sistem intél bisnis ngamungkinkeun anjeun ngembangkeun ngalaporkeun sareng dasbor dina data ngalangkungan sumber anu anjeun sambungkeun. BIME nyaéta Parangkat Lunak salaku Layanan (SaaS) sistem Kecerdasan Bisnis anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyambung ka dunya online sareng di tempat di tempat anu sami. Ngadamel konéksi kana sadaya sumber data anjeun, nyiptakeun sareng ngaéksekusi pamundut sareng ningali dasbor anjeun kalayan gampang - sadayana aya dina antarbeungeut anu intuitif BIME.

Fitur BIME

  • BIME tiasa bertindak salaku "live reader", damel jarak jauh sareng sacara real-time. Nanging, henteu meryogikeun anjeun pikeun host data anjeun dina méga. Nanging, pilihan ieu ngagaduhan seueur kaunggulan: aksés data anjeun iraha waé sareng dimana waé. Gumantung kana ukuran data, anjeun tiasa unggah data kalayan lancar ka Déjà Vu, BimeDB atanapi Google BigQuery.
  • Kalayan BIME anjeun gaduh anu jelas sareng konsisten modél pamundut meuntas sadaya data anjeun. Pasang "hal" anu anjeun hoyong analisa dina jajar sareng kolom sareng anjeun parantos réngsé. Teras tapis atanapi iris aranjeunna. Kelompokkeun hal sacara dinamis, saring dumasar kana aturan anu rumit atanapi ukur pangaruh parobihan kana angka sanés anjeun.
  • Kalayan BIME anjeun tiasa ngadamel visualisasi interaktif anu bakal nyorot kana tren sareng pola anu disumputkeun dina data anjeun. Anjeun tiasa ngawangunna ku nyaring séri atanapi ngungkabkeun data anu janten dasarna. Sadayana dirarancang pikeun nembongkeun jumlah inpormasi anu paling dina jumlah rohangan minimum. Anjeun tiasa ngamangpaatkeun warna sareng ukuran encoding contona, atanapi maénkeun kalayan sababaraha pilihan kustomisasi bagan.
  • Bandingkeun anjeun web analytics data kalayan kantor tukang anjeun, ngukur ROI kampanye anjeun saleresna tina anggaran spreadsheet anjeun. Sadayana dina dasbor tunggal. Ngagunakeun atribut sareng ukuran anu diitung ku BIME, variabel global, grup, set sareng anggota anu diitung sanés anjeun tiasa ningali data anjeun tina sudut mana waé.
  • Muka konci kakawasaan basis data federasi ku QueryBlender. Pangguna tiasa naroskeun puluhan sumber sareng ngartos aranjeunna - henteu paduli bahasa pamundut, file, sareng format metadata. QueryBlender ngamungkinkeun para pangguna nyampur sareng nyocogkeun ampir sagala inpormasi, tina spreadsheet warisan sareng basis data hubungan gedé pikeun ngalirkeun data langsung tina Google Analytics, Google Apps, salesforce.com, atanapi Amazon Web Services.
  • Kelompokkeun hal sacara dinamis, saring dumasar kana aturan anu rumit atanapi ukur pangaruh parobihan kana angka sanés anjeun. BIME urang mesin itungan ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun, sareng seueur deui. Entong sieun nyerat kode; kami gaduh antarbeungeut pangguna anu saé pikeun ngahasilkeun itungan anu paling umum. Pilihan post-processing bakal ngahémat jam anjeun sareng ngamungkinkeun anjeun ngahontal itungan umum tanpa nyerat hiji rumus.

unggal BIME lisénsi dimimitian ku 20 dasbor, 10 sambungan data, 1 desainer sareng pemirsa dasbor tanpa wates.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.