Biner Fountain: Pangalaman Palanggan sareng Platform Manajemén Reputasi

Cai mancur binér

Upami anjeun parantos ngalaksanakeun panilitian ngeunaan idéntitas mérek sareng pangalaman pelanggan, anjeun panginten perhatoskeun peringkat béda pikeun konsumén sareng ulasan anu aya ngeunaan papacangan konsumen sareng usaha SEO lokal pikeun perusahaan. Kiwari, seuseueurna seueurna konsumén gumantung pisan kana séntimén palanggan (nyaéta, peringkat pelanggan online sareng situs paninjauan) pikeun nyandak kaputusan anu dididik naha bakal kalibet sareng perusahaan. Nyatana, seueur konsumén condong ngarujuk kana situs sapertos Google, Facebook sareng Yelp pikeun kéngingkeun sawangan jinis pangalaman pelanggan anu tiasa diarepkeun ku perusahaan atanapi merk. Dina jaman digital, konsumerisme instan, perusahaan moal tiasa reureuh ngaréspon / berinteraksi sareng konsumén poténsial sareng anu aya. 

Salajengna, kumaha perusahaan ditanggap online bakal mangaruhan pisan kana kamampuan mérek pikeun mikat, nampi sareng nahan konsumén. Naha éta Podomoro, silaturahmi, ritel, otomotif, jasa kauangan, jst. - pangalaman palanggan sareng tanggapanana sami sareng idéntitas perusahaan sareng parantos jero dina kaputusan konsumén mésér produk atanapi jasa perusahaan. 

Tinjauan Platform Biner Fountain - Sumber Tunggal Kaleresan pikeun Sentimen Merk sareng Data Lokasi

Binary Fountain nyayogikeun pangalaman palanggan anu terkemuka sareng platform manajemén reputasi online pikeun perusahaan, organisasi kasihatan sareng usaha alit sareng sedeng. Jangkar dina téknologi Pengetahuan Bahasa Alam na (NLP), platform dumasar-awan tambang umpan balik konsumén sareng karyawan tina survey, peringkat online sareng situs ulasan, média sosial sareng sumber data sanés pikeun ngalengkepan organisasi kalayan wawasan anu tiasa ditindak anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun kasatiaan mérek, ningkatkeun papacangan , narik pelanggan anyar sareng ngajalankeun hasil garis handap anu sustainable. 

Tina pamilarian sareng pamanggihan dugi ka pilihan sareng post-pangalaman nurutan, platform Binary Fountain ngabantuan pituduh sareng ngadukung pamasaran, iklan, pangalaman pelanggan, penjualan sareng tim kasuksésan pelanggan sapanjang unggal léngkah tina perjalanan konsumen. Suite produk holistik na dilengkepan ku pangalaman pelanggan sareng fitur Dursasana, kamampuan manajemén reputasi online, pamrosésan basa alam, survey mobile sareng tawaran kampanye kasaksian, integrasi CRM ogé turnkey SEO sareng alat manajemén pamasaran lokal. 

Pangalaman palanggan sareng fitur Dursasana Binary Fountain kalebet:

  • Dengekeun Sosial - Pamaké tiasa aktip ngawas, marios, milarian sareng waspada ngeunaan sebutan online anu teu aya tagihan sareng koméntar anu dibagikeun dina blog, forum, situs berita, peringkat sareng situs pamariksaan ogé Twitter nyebatkeun sareng tulisan Instagram sareng Facebook umum dina waktos langsung. 
  • Publishing Sosial - Pamaké tiasa nyusun draf, ngatur, ngajadwalkeun sareng ngirim kontén média sosial kana Facebook, Instagram, Twitter sareng LinkedIn, sadayana tina antarbeungeut tunggal.
  • Kampanye Kasaksian Mobile - Kanggo ngahasilkeun ulasan langkung online, pangguna tiasa ngirim e-mail atanapi pesen téks sélulér langsung ka palanggan, nyungkeun aranjeunna kéngingkeun ulasan ngeunaan pangalaman jasa aranjeunna. 
  • Manajemén Listings - Pangguna tiasa ngaku halaman ogé sacara otomatis ngamutahirkeun sareng nyebarkeun inpormasi kontak anu akurat sareng data lokasi pikeun usaha sadaya ukuran dina 420+ diréktori online di langkung ti 50 nagara, bari mastikeun teu aya daptar pendaptaran atanapi konflik kapamilikan. 
  • Merek Dunungan - Pangguna tiasa nyusun, ningali, ngabandingkeun sareng ngukur patokan padamelan di Biner Fountain sareng / atanapi survey pihak katilu anu dikaluarkeun ogé peringkat online sareng situs tinjauan, sapertos Glassdoor sareng Memang, dina hiji dasbor anu komprehensif sareng terpusat.  

Di pasar digital ayeuna, perusahaan kedah sacara konsisten ningkatkeun pisibilitas sareng kasadaran mérekna dina mesin pencari, jaringan sosial, aplikasi peta sareng seueur deui upami aranjeunna hoyong bersaing pikeun kapercayaan sareng bisnis para nasabah. 

Ramu Potarazu, Présidén sareng CEO di Binary Fountain

Prakték Pangsaéna pikeun Pangalaman Palanggan sareng Manajemén Reputasi

Kalayan langkung ti 40,000 pamundut pamilarian Google dilakukeun unggal detik, perusahaan kedah milarian cara pikeun nembus gangguan, atanapi résiko ditingalkeun ku persaingan. Idéntitas sareng kasadaran mérek positip mangrupikeun salah sahiji cara pikeun mastikeun payuneun pakét kalapa, atanapi dina halaman mimiti hasil pamilarian Google. Solusi na - nanem modal dina pangalaman palanggan sareng téknologi manajemén reputasi anu bakal ngawas, ngalacak, ngatur, nganalisis sareng waspada perusahaan tina umpan balik konsumén sacara real-time sareng Dursasana. 

tugas réspon mancur binér 1

Sababaraha fitur canggih anu kedah diperhatoskeun dina pangalaman pelanggan sareng platform manajemén reputasi kalebet: 

  • Peunteun Peunteun Star - Bandingkeun sareng analisa reputasi online dina ratusan peringkat sareng marios situs dina hiji dasbor 
  • Manajemén Tugas sareng Tanda - Ngahémat waktos hubungan sareng ulasan online anu mangaruhan mérek ku ngaheulakeun, ngajadwalkeun, masihan susulan sareng ngaréspon dina hiji platform
  • Patokan Patandingan - Bandingkeun reputasi online, ngalangkungan papan pamimpin, ngalawan pesaing anu dituju pikeun ngaidentipikasi palaku tinggi sareng rendah 
  • Pelaporan Intél Bisnis - Disaluyukeun, wawasan anu disetir data tina tanggapan pelanggan kalayan kamampuan pikeun ningali sareng ngaevaluasi pangaruh sareng kamajuan kampanye 

Laporan Manajemén Reputasi - Biner Fountain

Dipercanten ku rébuan mérek unik di Amérika Kalér, Binér Fountain ngabantuan usaha sadaya ukuran numutkeun pangsa pasar ku naékna ayana online, ningkatkeun interaksi pelanggan, sareng ngamajukeun peringkat online sareng ulasan - hasilna ningkat kasatiaan brand sareng ingetan jangka panjang pelanggan. Pangalaman palanggan sareng platform manajemén reputasi Binary Fountain ayeuna ngalacak sareng nganalisis umpan balik konsumén di 900,000+ panyawat kasehatan sareng 250+ perusahaan di nagarana.

Pesen Demo di Binarium Fountain

Studi Kasus Pangalaman Palanggan - VITAS Podomoro

Ngaronjatna kapercayaan kana ulasan digital ti konsumén parantos ngamotivasi panyadia perawatan rumah sakit anu hadé sapertos VITAS Podomoro pikeun nerapkeun téknologi pangalaman palanggan sareng jasa manajemén reputasi online pikeun langkung ngungkit eupan balik sareng ningkatkeun ulasan positip sareng skor kapuasan. Dina damel sareng VITAS Podomoro, Binarium Fountain padamelan téknologi pangalaman pelanggan anu kuat pikeun ngahontal akurasi sareng keseragaman daptar sareng réspon ogé kauntungan anu tiasa diukur dina reputasi mérek pikeun program rumah sakit VITAS Healthcare di Amérika Serikat.

Ngalangkungan analytics sareng daptar daptar binér Fountain, VITAS Healthcare sanggup ngungkit alat analisis, ngalaporkeun sareng benchmarking, sajaba téknologi pamrosésan basa alam anu kuat (NLP), pikeun skala pinuh, wawasan anu akurat sareng tiasa dipilampah dina pangalaman palanggan sareng tingkat kapuasan peuntas. sababaraha lokasi.

Jelajah strategi pangalaman palanggan anu nganteurkeun sadaya hal ieu dina sataun mimiti dilaksanakeun pikeun VITAS Podomoro:

  • Kanaékan 34% dina skor kapuasan pasién
  • Kanaékan 10% dina total umpan balik positip
  • Kanaékan 52% dina total ulasan Google
  • Kanaékan 121% dina total ulasan Facebook

Pangalaman palanggan sareng platform manajemén reputasi Binary Fountain ngabantosan VITAS ningali paningkatan anu signifikan dina ulasan bintang sareng skor kasieun sabar ogé akurasi daptar sareng wawasan data anu langkung ageung, nyetir hasil bisnis positip pikeun mérek Podomoro VITAS.

Maca Studi Kasus Penuh

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.