Naha Bing Meunang Pilarian Video ngalangkungan Google

Google panginten merhatoskeun sakedik teuing kana téks. Tingali kana bédana anu jelas antara Hasil pamilarian video Google jeung Hasil pamilarian video Bing. Kuring henteu sering masihan kiridit Microsoft di jurusan usability - tapi aranjeunna dipaku hiji ieu!

Hasil Pilarian Pidéo Google

google-video-search

Hasil Milarian Pidéo Bing

bing-video-search

Pamuter Pidéo Bing Bing

bing-video-search-play

Ieu mangrupikeun ciri penting tina Pidéo Video Bing dina Pilarian Pidéo Google:

  • Sawaktos anjeun mouseover dina Bing, pidéo otomatis ku sora. Google ngamungkinkeun anjeun ngalangkungan kontén - tapi ngan ukur saatos anjeun pencét pikeun muterkeun pidéo na di antar muka.
  • Bing nyayogikeun sawangan anu langkung ageung tina tangkapan layar anu saleresna tibatan Google - anu ngandelkeun téks henteu perlu. Pidéo mangrupikeun média visual, Bing ngantepkeun éta anu diutamakeun. Anjeun tiasa ngalihkeun judul dina Bing pikeun kéngingkeun judul lengkep upami dipotong.
  • Nalika anjeun maénkeun pidéo dina Bing, éta ampir gaduh ukuran halaman… hebat - khususna kanggo kontén atos anu langkung luhur. Pidéo sanés masih didaptarkeun di handapeunana sareng masih tiasa diopopsi nalika anjeun mencit.
  • Nyempetkeun pilihan pamilarian anjeun saderhana sareng intuitif dina sidebar kénca dina Bing. Google meryogikeun anjeun ngeklik Pilarian Pidéo Lanjutan pikeun kéngingkeun pilihan panyaringan anu sami.

Google henteu ngajantenkeun halaman anu paling anggun atanapi paling éndah, tapi halaman Hasil Pamilarian Pidéo na leres henteu tiasa diatur sareng awon. Dina pamanggih kuring, Bing parantos ngalakukeun padamelan anu hadé dina ngabéréskeun halaman sareng ngajantenkeun langkung tiasa dianggo. Milarian pidéo sesah - sareng algoritma sanés anu pangageungna ... anjeun condong mumbul pisan. Antarmuka sareng kagunaan Bing ngajantenkeun langkung gampang milarian, ngotéktak teras mendakan pidéo anu dipilari.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.