Birdie: Panilitian Pasar anu Didorong ku AI

Panilitian Pasar Birdie AI

Firehose data anu tiasa disayogikeun média sosial teu terstruktur sareng sesah pikeun kéngingkeun inpormasi anu bermakna ti dinya tanpa sababaraha jenis intél. Birdie ngarobah jutaan koméntar, ulasan, sareng paguneman online sanés kana terstruktur, wawasan konsumen praktis anu ngabantosan tim pamasaran nyandak kaputusan anu langkung gancang, langkung épéktip. 

Birdie mangrupikeun platform komprehensif munggaran AI dumasar kana wawasan-as-a-Layanan (IaaS) anu dirancang khusus pikeun ngabantosan mérek CPG sapertos Samsung sareng P&G ngartos jutaan pendapat konsumén, ngarobih data anu teu terstruktur janten wawasan anu tiasa dilakukeun. 

Ku ngagunakeun AI sareng ngolah basa alam, Kieu a video anu ngajelaskeun kumaha Birdie nyiptakeun deui panilitian pasar.

Parantos, ngarah merek konsumén global dina CPG sapertos Samsung sareng P&G anu nganggo platform Birdie pikeun ngaramal tren katégori, ngantisipasi krisis produk, sareng mendakan kasempetan promosi dina saluran ritel konci, prosés anu pandemi COVID-19 parantos gancangan sabab mérek kapaksa ngembangkeun saluran penjualan énggal atanapi ngartos ngarobah paripolah konsumen dina saluran anu aya.

  • kategori birdie
  • Patokan Kategori Birdie
  • Analisis Merk Birdie

Solusi Birdie nyaéta ngabantosan perusahaan ngartos pangalaman mésér konsumenna, ngahasilkeun Wawasan Konsumén anu tiasa dianggo di sababaraha daérah perusahaan anjeun.

  • Wawasan Konsumén - Arahkeun ngaliwatan milyaran data konsumén tina sababaraha sumber anu parantos diatur dina cara anu nyiptakeun hal anu gedéna teras ngarobah wawasan éta kana tindakan anu gampang, sahingga gampang ngabuktikeun ROI tina Wawasan Konsumén. Wawasan ti Birdie kahontal dugi ka 65% langkung gancang tibatan riset pasar tradisional.
  • Palayanan palanggan - Quantify sareng ngartos kumaha tim Layanan Palanggan anjeun ngalaksanakeun dibandingkeun sareng pesaing konci bahkan mitra konci, sareng diajar kumaha Pangalaman Palanggan aya di salain saluran anu béda kalayan analisis berbasis data data sora-ti-konsumén. Panilitian birdie tiasa ngalangkungan 100% saluran sareng pesen.
  • Pamasaran & Komunikasi - Milarian pamiarsa niched sareng produk favorit, atribut produk, sareng saluran pikeun nyandak kaputusan mésér. Jelajah kaunggulan anjeun sareng kalemahan pesaing anjeun pikeun nyiptakeun kampanye anu dipersonalisasi pikeun ngarobih langkung seueur nasabah. Perusahaan anu nganggo Birdie ngahontal 3x konversi langkung luhur tina kampanye anu dipersonalisasi
  • Inovasi & Pangwangunan Produk - Kéngingkeun aksés kana naon anu dipikaresep ku konsumén sareng henteu resep ngeunaan detil khusus produk - sareng pesaing anjeun - ti bungkus dugi ka raos. Diajar naon anu aranjeunna pikir leungit tina pasar sareng ngaluncurkeun produk suksés. Perusahaan nganggo Birdie kanggo motong waktos siklus Inovasi ku 1/4.

Ngaluarkeun Kakuatan AI sareng ngalangkungan Panilitian Pasar pikeun kéngingkeun data anu jero sareng granular ngeunaan naon anu dipikirkeun ku konsumen ngeunaan merk, produk, jasa, sareng pesaing anjeun pikeun gancang ngaidentipikasi sareng ngungkit kasempetan pertumbuhan.

Diajar Langkung Ngeunaan Solusi Birdie

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.