BizChat: Komunikasi Tim sareng Kolaborasi

Dina mimiti, dinten-dinten pertumbuhanana tinggi tina ExactTarget (ayeuna Salesforce), hiji alat anu henteu tiasa dilakukeun perusahaan nyaéta Yahoo! Utusan. Salian ti pesen anu diretas sadaya-sering-lucu pisan anu ngirim béwara "Kuring kaluar" ti pagawé anu ngantep laptopna kabuka sareng lebet, alatna henteu tiasa komunikasi gancang-gancang. Tangtosna, pas urang dugi ka sababaraha ratus karyawan, alatna janten teu mungkin sareng email janten alat utami urang ... tapi oh kumaha pikareueuseunana.

Slack naros ka sababaraha taun ka pengker, sareng bari sababaraha perusahaan resep ... anu sanésna ogé humandeuar kumaha teu teratur saluran komunikasi éta tiasa janten ngalangkungan waktos. Percanten ka kuring, kuring ngartos hanjelu tina sababaraha sistem manajemen proyek, sababaraha platform komunikasi, sareng email. Kuring gaduh sababaraha klien anu nganggo Facebook Messenger, anu sanés Basecamp, anu sanésna Brightpod… sareng anu paling nganggo email. Dina email kuring, kuring ngagaduhan alat khusus pikeun saringan sareng prioritas. Éta ngimpina!

BizChat diwangun pikeun perusahaan pikeun nyandak sadaya komunikasi sareng kolaborasi na kana hiji tempat anu diatur.

BizChat

BizChat mangrupikeun aplikasi komunikasi sareng kolaborasi tingkat perusahaan anu diamankeun. Anjeun tiasa ngalakukeun obrolan kelompok sareng ngabagi pesen langsung dina awan. Éta mangrupikeun aplikasi anu ramah-pangguna anu ngamungkinkeun anjeun ngabagi tulisan di perusahaan, ngalakukeun ngabagi file ti mana waé, iraha waé.

BizChat ngagaduhan Diréktori Karyawan pusat anu kuat anu masihan anjeun aksés ka sadaya pagawé sacara instan kalayan gampang dina padamelan sadaya-padamel. Anjeun tiasa sacara gampil nyiptakeun sareng masihan tugas sareng nyerat catetan dina-waktos. Anjeun tiasa ngalih tina desktop kana alat sélulér sareng nyimpen sadayana singkronisasi. Di sagigireun éta, éta gratis dugi ka 100 pangguna.

BizChat nawarkeun Grup Obrolan, Pesen Langsung, Telepon, Tulisan Sakabéh Perusahaan, sareng Babagi File sadayana dina hiji tempat. Platform nyederhanakeun komunikasi tim sareng ngahijikeun alat sareng kagiatan anu aya dina hubungan bisnis sadidinten anjeun. Pangpangna, BizChat nyayogikeun kasempetan pikeun ngarobih paguneman bisnis anjeun kana aksi. BizChat nawiskeun fitur anu luar biasa pikeun nyiptakeun sareng masihan tugas langsung tina paguneman anjeun sareng nyirian pesen anu anjeun badé tingal engké.

Tugas BizChat

Menta Demo a

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.