Bizzabo: Kuatkeun Acara Pribadi-Jalma sareng Virtual Anjeun dina Platform Tunggal

Platform Kasuksésan Acara Bizzabo

Bizzabo mangrupikeun platform kasuksésan acara anu nyayogikeun tim anjeun ku sadaya pakakas anu diperyogikeun pikeun nyiptakeun acara anu matak rewarding bari nyebarkeun wawasan pikeun ngabantosan kajadian anjeun kalayan cara anu henteu pernah dipikirkeun dimungkinkeun.

Fitur Platform Bizzabo Acara

Bizzabo's sadaya-dina-hiji parangkat lunak acara ngamungkinkeun acara pribadi sareng maya pikeun nganteurkeun pangalaman anu unik pikeun ngalibatkeun Dursasana anu dipersonalisasi ku calakan sareng niat.

  • Pendaptaran Acara - sapinuhna ngararancang datang anjeun pikeun pangalaman anu sumping kalayan bentuk anu diperkaya sareng endah, sababaraha jinis tikét.
  • Website acara - ngawangun halaman wéb acara bermerk ku éditor anu kuat anu sapinuhna kalebetkeun sareng parangkat lunak pendaptaran acara sareng aplikasi kajadian.
  • ngayakeun hubungan - Kirimkeun undangan email sareng kampanye promosi anu ngadorong minat sareng pendaptaran kalayan bantosan eusi anu dipersonalisasi.
  • kalibet - dorong bewara, jejaring hiji-hiji, agenda interaktif, sareng polling langsung sadayana damel babarengan pikeun ngajaga pangirut anjeun aktipitas - boh di jero sareng di luar aplikasi acara mobile.
  • Monetize - Pasihan sponsor anjeun kasempetan unik, kalebet layar percikan khusus, nawaran khusus, push-notifikasi push push otomatis, tingkatan sponsor, sareng data pikeun ngukur ROI sponsor sacara akurat.
  • laporan - Pelaporan anu jero ngagampangkeun pikeun tim anjeun ngartos kumaha kajadian nalika dibandingkeun jeung patokan. Setel tujuan, lacak pendapatan sareng papacangan, sareng seueur deui.

Bizzabo ngabantosan perusahaan ngukur, ngatur, sareng skala acara pikeun hasil bisnis konci - nguatkeun unggal panitia, pamasar, paméran, sareng hadirin pikeun ngaluarkeun kakuatan acara propésional. 

Kajadian Virtual Bizzabo

Bizzabo ngabantosan perusahaan ngahontal poténsial pinuh ku papacangan pemirsa kalayan pangalaman anu (meh) sakumaha pangaruhna sapertos acara di jalma, dimana waé hadirin anjeun. Kalayan solusi tungtung-ka-ujungna, anjeun tiasa ngantunkeun siaran kualitas luhur sareng pidéo on-demand sacara skala kalayan solusi kelas perusahaan. Fitur kaasup:

  • Langsung ngalirkeun sadaya acara atanapi sési khusus pikeun pamirsa global dina ukuran naon waé kalayan platform vidéo ngarah, didukung ku Kaltura.
  • Diwangun ku tingkat kaamanan sareng standar privasi anu paling luhur pikeun mastikeun data anjeun dijaga sareng taat kana peraturan.
  • Maksimalkeun pangasilan sponsor ku iklan dina-video kana panempatan sponsor sapanjang acara anjeun.
  • Manjangkeun solusi virtual Bizzabo sareng sambungkeun kana téknologi pidéo anu anjeun pilih.

Bizzabo ogé nawiskeun jasa produksi virtual

  • Tim Layanan Produksi Virtual Bizzabo nyayogikeun jasa maya sareng hibrid tungtung-ka-tungtung kalebet produksi pinuh, audio sareng visual, desain, palaksanaan, sareng seueur deui.
  • Ti nyiapkeun spéker sareng moderator dugi ka siaran anu diproduksi pisan, Bizzabo nawiskeun rangkeian jasa pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan acara anjeun.

Acara kakuatan Bizzabo pikeun mérek sapertos Forbes, HubspotINBOUND, Dow Jones, Gainsight, sareng seueur deui. Perusahaan didirikeun ku Boaz Katz, Alon Alroy, sareng Eran Ben-Shushan, sareng ngagaduhan langkung ti 100 padamel di kantor New York sareng Tel-Aviv. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.