Éta Resmi, Abdi dina Crackberry

blackberry-curve-8330.jpgSaatos sasih sareng sasih musyawarah, kuring akhirna ngalakukeun éta kalakuan sareng ngagaleuh hiji Kurva Blackberry 8330 wengi ayeuna di toko Verizon.

Kuring parantos nganggo layar rampa Samsung salami sataun terakhir sareng henteu nampi telepon anu teu kaétang, henteu tiasa nyingkronkeun kalénder, sareng teu tahan kedah ningali éta pikeun ngajawab telepon.

Abdi resep pisan ka Apple, tapi kuring kantos ngaco sareng iPod Touch kuring bulan kamari pikeun ningali naha kuring tiasa biasa kana layar sentuh. Abdi henteu tiasa. Pikeun anjeun anu nyarios yén éta bakal langkung gampil, éta henteu… Abdi henteu hoyong telepon anu kuring kedah ningali pikeun ngoperasikeunana.

sakumaha anu abdi terang, sigana kuring yén layar toél parantos nyandak urang undak, henteu ka hareup.

Ogé, seueur teuing réréncangan kuring ngalih ka Blackberry. Chris Baggott, CEO Compendium malah nyingkirkeun iPhone na kanggo mulang ka Blackberry. Adam Leutik, CEO Mobile Panyambung, parantos nyobian nyarios kuring kana Blackberry bari. Sareng rerencangan énggal Vanessa Lammers ngawartoskeun kuring kumaha anjeunna resep Blackberry na.

Heck, upami Présidén Obama henteu tiasa ngalakukeun tanpa Crackberry na, kuring ngan ukur tiasa ngabayangkeun kumaha hébat jasa sareng produk na. Peuting ayeuna kuring ngan ukur mikir kumaha cara ngadamel sareng nampi telepon. Sakumaha disarankeun ku Adam, kuring ngaunduh Twitterberry sahingga sahenteuna tiasa tweet ti dinya!

Janten ... sadayana-anjeun pecandu Crackberry, hayu atuh terang Aplikasi karesep anjeun!

6 Komentar

  1. 1

    Wilujeng janten mualaf. Kuring kudu teu satuju sareng anjeun ngeunaan layar rampa. Dina Minggu ditingkatkeun Blackberry kuring ka layar toél Storm tur cinta eta. Kuring mendakan éta luar biasa gampang dianggo sareng gaduh browser wéb anu lengkep saé.

    Kuring baris ad nu dua taun ka pengker nalika kuring switched ka Blackberry munggaran kuring ngabejaan sobat ngeunaan eta sarta cenah teu terang naha jalma diperlukeun aranjeunna. Dinten saatos ningali kuring kuring nampi telepon ti anjeunna ngeunaan anu énggal.

  2. 4

    Saé kanggo Anjeun! Gening kana kaputusan anjeun!

    Pikeun twitter, rekomendasi kuring nyaéta UberTwitter… sareng éta waé anu anjeun peryogikeun. Aplikasi asli cukup saé pikeun dianggo.

    Rasakeun Kurva anjeun… éta alat anu saé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.