Naha Surélék Anjeun Henteu Kana Koropak?

ngirimkeun email

Sababaraha perusahaan anu urang pendakan sareng ngirim sadaya emailna, kalebet pesen sistem, tina sérver internalna. Seueur diantara aranjeunna henteu ngagaduhan artos bahkan ningali naha emailna dugi ka tujuanana ... sareng seueur anu henteu. Entong nganggap éta kusabab anjeun dikirim hiji email anu leres-leres didamel kana koropak.

Ieu naha aya hiji industri di panyadia email. Email mangrupikeun alat anu tangguh - sering ngahasilkeun hasil anu pang luhurna tibatan média online anu sanés. Upami perusahaan anjeun henteu ngalaman éta, email anjeun panginten badé kaluar - tapi henteu leres-leres dibaca atanapi dibuka.

  • Daptar Hideung Industri - Kaseueuran panyadia layanan internét (ISP) ngalanggan daptar hideung industri. Spamhaus nyaéta layanan daptar hideung anu terkenal. Organisasi sapertos Spamhaus ngawaskeun seueur keluhan anu dipikagaduh ku hiji bisnis sareng ambang na cukup rendah. Upami perusahaan anjeun mendakan dirina dina daptar hideung, unggal ISP tiasa ngahalangan sadaya email tina alamat IP anjeun. Aya ratusan daptar hideung di luar sana - janten anu pangsaéna anjeun nyaéta ngalanggan jasa Blacklist Monitoring pikeun mastikeun yén anjeun henteu aya di mana waé ogé kéngingkeun bantosan ngeunaan cara dihapus tina aranjeunna.
  • Daptar hideung ISP - Panyedia Layanan Internét sapertos Yahoo! AOL sareng anu sanésna ogé ngajaga daptar hideungna sorangan. Aya sababaraha hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun mastikeun tingkat kasalametan anu luhur, kalebet kéngingkeun perusahaan anjeun di whitelist sareng aranjeunna. Upami anjeun ngirim email tina sistem anjeun nyalira, pastikeun tangtangan tim IT anjeun pikeun nempatkeun pancegahan perlu di tempat.
  • Pantun Lemes - Kadang koropak email lengkep janten host atanapi panyadia henteu nampi email. Aranjeunna ngirim pesen mumbul deui. Ieu disebat a mumbul lemes. Upami sistem anjeun henteu ngagaduhan cara pikeun ngatur bouncing lemes, anjeun moal ngirim email anu sanés nalika pangguna tungtungna ngabersihkeun koropakna. Ieu disebut manajemén mumbul sareng éta rada rumit. Pikeun maksimalkeun pungsi ongkos kirim, panyadia ladénan email bakal nyobian ngirim deui email sababaraha puluh kali upami diperyogikeun.
  • Ngaleungitkeun Bulu - Upami alamat email henteu leres deui, panyadia bakal sering ngirim pesen deui. Upami sistem anjeun henteu ngalakukeun nanaon ku inpormasi éta sareng anjeun teras-terasan ngirim ka alamatna, anjeun bakal kasulitan. Ngirimkeun pesen ka alamat surélék anu goréng mangrupikeun cara anu gampang pikeun kéngingkeun sisi goréng tina Panyadia Layanan Internét. Aranjeunna badé ngamimitian miceun sadaya email anjeun ka folder SPAM.
  • eusi - Baris subjek email sareng konténna tiasa ngandung sababaraha kecap anu micu saringan SPAM. Tanpa anjeun terang, email anjeun dikirim langsung ka folder sampah sareng anu nampi anjeun henteu kantos maca. Kaseueuran propaider ladén email (sareng sababaraha alat éksternal) ngagaduhan saringan analisis kontén. Mangrupikeun ide anu saé pikeun mastikeun pesen anjeun pikeun ningkatkeun kasempetan éta kana koropak.

Henteu perlu ngarecah bank dina alat ieu, ogé. Nalika daptar sareng Panyayogi Layanan Surélék tiasa ngarobih rébuan dolar, anjeun ogé tiasa milih sababaraha jasa alat email. Harga maranéhanana dina Monitor Blacklist, salaku conto, sahandapeun $ 10 sabulan!

One comment

  1. 1

    Nyaring eusi langkung jero tibatan garis subjek waé ogé. Upami anjeun nganggo cap sadaya-kaleuleuwihan, kandel, atanapi bahkan kapadetan hyperlinks dina salin awak anu ngaleuwihan norma, anjeun tiasa diturunkeun kana kotak sampah.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.