Blaze Meter: Platform Pangujian Beban pikeun Pamekar

logo blazemeter

BlazeMeter nyayogikeun pamekar sareng platform pangujian beban pikeun mensimulasikeun skénario pangguna naon waé pikeun aplikasi wéb, halaman wéb, aplikasi mobile atanapi jasa wéb, tiasa diukur tina 1,000 dugi ka 300,000+ pangguna sasarengan. Pangujian beban penting pisan pikeun situs sareng aplikasi kusabab seueur ngalakukeun saé dina pamekaran, tapi putus dina kaayaan pangguna anu sami.

blazemeter

BlazeMeter ngamungkinkeun pamekar sareng desainer métrik kinerja pikeun gancang ngaidentipikasi naon jinis beban wéb anjeun
sareng situs sélulér atanapi aplikasi leres-leres tiasa ngadamel. Fitur BlazeMeter kalebet:

  • Henteu Vendor Lock-in - compatable jeung Apache JMeter janten sanés téknologi propriétari. Anggo skrip JMeter atanapi plugin sanés peryogi modifikasi naon waé.
  • Pangropéa Gratis - henteu kedah dipasang atanapi dipasang sabab éta uji coba kinerja dumasar-awan.
  • Skalabilitas otomatis - tés 300, 3,000 atanapi 300,000+ pangguna. Téknologi penyediaan otomatis ngajalankeun on-demand, server khusus pikeun tiap tés.
  • Palayanan Diri & Paménta - Teu aya siklus penjualan-panjang atanapi nyayogikeun sumber daya sateuacanna diperyogikeun. Anjeun kéngingkeun aksés anu teu kaanggur kana kamampuan tés anu teu kawates 24/7.
  • Monitoring Sisi Aplikasi - Monitoring Kinerja Aplikasi lengkep (APM) pikeun data kinerja tingkat aplikasi lengkep pikeun pinpoint sareng nganalisis bottleneck kinerja.
  • ngahiji - APM integrasi kalayan solusi tingkat luhur sapertos anyar Relic nyayogikeun pisibilitas tungtung-ka-tungtung pikeun sérver, aplikasi (wéb sareng sélulér), sareng pangawasan pangalaman pangguna. Integrasi kaasup Jenkins CI (CloudBees), Awi (Atlassian), TeamCity (JetBrains), JMeter Plugin jeung sajabana.
  • Dukungan Protokol Komprehensif sareng Kamampuh Ngadaptar Lengkep - nyiptakeun tés kompléks anu nyaruakeun kagiatan pangguna nyata dina situs atanapi aplikasi anjeun.
  • Beban Server anu Réalistis sareng akurat - Nyiptakeun pangunjung ti sababaraha lokasi geografis sakaligus sareng ngadistribusikaeun beban kana sababaraha sérver pikeun ngasupkeun beban balancing.
  • Dukungan Mobile - uji coba boh aplikasi sélulér sareng halaman wéb anu nganggo rékaman parangkat mobile. Leres-leres uji coba kinerja mobile ku emulasi jaringan sélulér.
  • Ngalaporkeun Real-Time Interaktif -tingali duanana métrik tingkat gambar sareng unsur gedé kalayan ngalaporkeun curug.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.