BlitzMetrics: Dasbor Média Sosial Pikeun Merk Anjeun

blitzmetrics

BlitzMetrics nawiskeun dasbor sosial anu ngawaskeun data anjeun dina sadaya saluran sareng produk anjeun dina hiji tempat. Henteu kedah milarian métrik dina sagala rupa platform sosial. Sistem ieu nyayogikeun ngalaporkeun kipas luhur sareng pengikut anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngawangun kasadaran mérek, Dursasana sareng pamustunganana - konvérsi.

Pangpangna, BlitzMetrics ngabantosan para pemasar ngartos nalika sareng naon kontén anu pang épéktipna supados anjeun tiasa nyaluyukeun olahtalatah anjeun numutkeun naon anu ngajantenkeun penggemar anjeun bungah.

blitzmetrics-dasbor

Fitur sareng Mangpaat BlitzMetrics

  • Mantau kontén ngalangkungan Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, Tumblr
  • Ngahasilkeun laporan adat anu saé.
  • Patokan ngalawan pesaing anjeun.
  • Lacak anjeun Dipeunteun Média.
  • Diajar demografi mana anu paling aktif.
  • Panggihan iraha eusi anjeun ngasilkeun paling pangaruh.
  • Ningkatkeun jangkauan sareng Dursasana ku nyukcruk kinerja eusi.
  • Ngawas Newsfeed Anjeun Sinyalna sareng Tingkat Umpan Balik.
  • Ngaksés data anjeun dimana waé dina alat naon waé.

One comment

  1. 1

    Doug– wow, thanks for the review!
    I apologize that I didn’t notice it before.

    Please let me know if there’s any particular request you have on how we can make these dashboards better!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.