Kumaha carana ngiringan Konperénsi Blogging $ 2,000 kanggo $ 49

Aya sababaraha sababaraha konperénsi blogging anu lumangsung di sakitar nagara unggal taun. Nilai ngiringan konferensi blogging ageung pisan, ngalaan anjeun milarian optimasi mesin, nyalin tulisan, téknologi blog sareng kumaha ngajantenkeun pangalaman blogging anjeun mangrupikeun kauntungan anu nguntungkeun. Éta sababna seueur hadirin anu mayar langkung tina $ 2,000 pikeun ngahadiran konperénsi ieu.

bi logo iu

Anjeun teu kedah mayar $ 2,000, sanés! Kumaha sora $ 49?

Blogger lokal ti peuntas Indiana bakal kumpul di IUPUI Campus Center tanggal 16-17 Agustus, 2008, pikeun Blog Indiana 2008, konperénsi blogging sareng média sosial 2 dinten anu tujuanna pikeun ngamajukeun pendidikan, inovasi sareng kolaborasi di antara komunitas blogging Indiana anu ngembang pesat. Konperénsi ieu disponsoran ku IU School of Informatics.

Blog Indiana 2008 mangrupikeun konferensi 2 dinten kanggo blogger anu berpengalaman sareng anu anyar. Sesi bakal kalebet topik sapertos blogging pikeun pemula, ngagunakeun blog dina bisnis anjeun, monetisasi blog anjeun, blogging politik sareng topik anu langkung maju. Baheula, kaseueuran konperénsi blogging sareng téknologi parantos mahal teuing atanapi jauh teuing di luar nagara. Blog Indiana 2008 narékahan pikeun nyandak konperénsi anu hargana murah sareng nilai tinggi ka blogger Hoosier.

Saha Anu Kedah Hadiran?

puseur kampusMurid, hobi sareng propésional didorong pikeun hadir kana jaringan sareng diajar. Pangalaman sareng blogging atanapi média sosial sanés sarat pikeun ilubiung; saha waé anu gaduh minat kana téknologi sareng média énggal wilujeng sumping.

Hadirin

Korsi dugi ka 200 hadirin.

location

nu Pusat Kampus IUPUI di Kampus IUPUI di Indianapolis, IN

Kunaon $ 49?

Éta patarosan jutaan dolar, leres? Konperénsi ieu sanés ngeunaan mayar biaya spéker anu ageung pikeun blogger A-list. Éta ngeunaan kumpulan profesional di dieu di daérah anu nyobian ngabantosan jalma sanés pikeun ngamimitian ieu kana Media Sosial sareng blogging. Éta ogé ngeunaan nyambungkeun urang sadayana anu aktip blogging ayeuna. Teu diragukeun anjeun bakal milari konperénsi ieu kalayan nasihat sareng kenangan $ 2,000 - tapi sanés perkawis artos.

Ngadaptarkeun bari aya korsi anu kénca!

ngadaptar Dinten! Korsi terbatas sareng aranjeunna badé gancang.

2 Komentar

  1. 1

    Ieu hébat. Éta pasti mereun kuring mikir kumaha konperénsi Mid-Atlantik anu hadé kalayan tujuan anu sami panginten tiasa jalan. Aya universitas anu pantes ngan sababaraha mil di jalan (UVA) ... hmmm. Éta ampir pantes kuring naék kana mobil sareng nyetir ka Indiana pikeun biaya éta.

  2. 2

    Kuring yakin yén konférénsi éta bakal ngabeledug! Pos hébat! Kuring nyarios di blogher jadi lasut ngeposkeun ngeunaan Blog Indiana minggu kamari - kedah dipasang ngeunaan minggu ieu!

    Ngarep-ngarep pendak sareng anjeun di ditu!

    - Krista

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.