Ngungkulan Detractors Média Sosial

Jason Niagara tina Sosial Media Explorer nyaéta jalma anu hébat sareng salah sahiji jalma anu kuring henteu satuju-satuju tapi kuring sok ngahargaan. Jason parantos teras-terasan - damel sareng klien pikeun ngembangkeun strategi média sosialna.

Salah sahiji tip nasihat anu kuring bagikeun ka sadayana nyaéta metodologi Jason pikeun kaayaan detractors online - Kuring mimiti ngadéngé anjeunna nyarios ngeunaan éta di Blog Indiana di 2010.

  • Pangakuan hakna pikeun ngawadul.
  • nyuhunkeun hampura, upami diijinkeun.
  • Negeskeun, upami diijinkeun.
  • Dinilai naon anu bakal ngabantosan aranjeunna langkung raos.
  • kalakuan saluyu, upami mungkin.
  • Nyonto - sakapeung jelema bodo nyaéta jelema bodo.

Dina waktos anjeun tangtoskeun yén penculikan mangrupikeun rute anu pangsaéna, komunitas online parantos nangtoskeun hal anu sami sareng anjeun. Seringna, pengikut anjeun bakal ngabela anjeun nalika ieu kajantenan.

Réspon kana kaayaan négatip online sering ngahartikeun perusahaan sareng kumaha resep damel sareng aranjeunna. Pilgrim Marketing ngagaduhan conto anu hadé kumaha TEU ngaréspon kritik négatip online. Contona nyaéta anu gaduh toko Pizza anu ngagaduhan ulasan Yelp négatip…. éta patut dibaca!

3 Komentar

  1. 1

    Rekap hébat panel Jumaah, Doug.

    Kuring kabeneran cicing dina presentasi Duncan Alney dina dinten Sabtu anu judulna: Manajemén Reputasi Online. Sedengkeun inpormasi anu dipasihkeun ku Jason kalintang informatif, kuring ngaraos poinna leres-leres "disetir ka bumi" kanggo kuring ku Duncan. Malah langkung berharga nyaéta diferensiasi naha réspon henteu atanapi henteu dijaminkeun ka anu ngawartakeun, sabab éta nyatakeun, 'sababaraha jalma anu komplain kronis'. Trikna nyaéta iraha terang * upami * réspon dijamin sapertos ogé * kumaha * kana frasa éta.

    Ieu sadayana balik deui kana transparansi. Nalika média sosial beuki gancang sareng gancang, perusahaan anu "henteu kéngingkeun" bakal bajoang pikeun tetep maju. Anu adaptasi bakal janten anu salamet. Aranjeunna tiasa mikirkeun sapertos kieu: anjeun moal ngantep drive karyawan anjeun gagabah di tukangeun roda wahana perusahaan di jalan anu sibuk, janten naha aranjeunna ngantep jalma anu ngurus usaha média sosialna anu intina ngalakukeun hal anu sami? Langkung sering tibatan henteu, duanana cara anjeun hasil kalayan bencana sareng reputasina sangsara.

  2. 2

    Kuring ngetik sababaraha kecap tina tulisan dina tanda petik di google sareng mendakan postingan aslina sareng debat masih kénéh ngamuk. Aya anu resep kana tempat éta sareng anu HATE éta. Réstoran éta bahkan ditutup salami sataun kusabab masalah kaséhatan sareng dibuka deui, tapi debatna tetep kénéh. Dina kasus réstoran, ulasan anu goréng langkung nyeri tibatan tinjauan anu saé kusabab henteu aya anu hoyong miceunan artos sareng seueur pisan pilihan. Utas umum dina sadaya ulasan anu goréng nyaéta salah sahiji padamel réstoran, anu ngagaduhan dirina, staf, saha waé anu ngalakukeun anu kurang sopan. Éta ngajantenkeun kuring yakin aya masalah budaya.

    Ieu thread dina Yelp: http://www.yelp.com/biz/amys-baking-company-scottsdale#hrid:c6GfpA9j5HAVJIbK6D50Vw

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.