Ngungkulan Detractors Média Sosial

Jason Niagara tina Sosial Media Explorer nyaéta jalma anu hébat sareng salah sahiji jalma anu kuring henteu satuju-satuju tapi kuring sok ngahargaan. Jason parantos teras-terasan - damel sareng klien pikeun ngembangkeun strategi média sosialna.

Salah sahiji naséhat anu kuring bagikeun ka sadayana nyaéta metodologi Jason pikeun ngatasi detractors online - kuring mimiti ngadéngé anjeunna nyarios ngeunaan éta di Blog Indiana di 2010.

  • Pangakuan hakna pikeun ngawadul.
  • nyuhunkeun hampura, upami diijinkeun.
  • Negeskeun, upami diijinkeun.
  • Dinilai naon anu bakal ngabantosan aranjeunna langkung raos.
  • kalakuan saluyu, upami mungkin.
  • Nyonto - sakapeung jelema bodo nyaéta jelema bodo.

Dina waktos anjeun tangtoskeun yén penculikan mangrupikeun rute anu pangsaéna, komunitas online parantos nangtoskeun hal anu sami sareng anjeun. Seringna, pengikut anjeun bakal ngabela anjeun nalika ieu kajantenan.

Réspon kana kaayaan négatip online sering ngahartikeun perusahaan sareng kumaha resep damel sareng aranjeunna. Pilgrim Marketing ngagaduhan conto anu hadé kumaha TEU ngaréspon kritik négatip online. Contohna nyaéta anu ngagaduhan toko Pizza anu ngagaduhan ulasan Yelp négatip…. éta patut dibaca!

3 Komentar

  1. 1

    Recap hébat panel Jumaah urang, Doug.

    Kuring éta untung linggih dina presentasi Duncan Alney on Sabtu judulna: Manajemén Reputasi Online. Bari informasi dibikeun ku Jason éta pisan informatif, Kuring ngarasa titik éta bener "disetir home" pikeun kuring ku Duncan. Malahan anu langkung berharga nyaéta diferensiasi naha réspon diperyogikeun atanapi henteu pikeun anu ngawadul di tempat munggaran, sakumaha anu disebatkeun, 'sababaraha jalma anu keluhan kronis'. Trikna nyaéta nalika terang * upami * réspon diperyogikeun sapertos * kumaha * pikeun ngucapkeunana.

    Ieu sadayana balik deui ka transparansi. Nalika média sosial tumbuh langkung gancang sareng langkung gancang, perusahaan anu "henteu kéngingkeun" bakal bajoang pikeun tetep. Jalma anu adaptasi bakal salamet. Aranjeunna tiasa mikirkeun sapertos kieu: anjeun moal ngantep karyawan anjeun nyetir sacara teu kaduga di tukangeun roda kendaraan perusahaan dina jalan anu sibuk, janten naha aranjeunna ngantepkeun jalma-jalma anu ngurus usaha média sosialna anu dasarna ngalakukeun hal anu sami? Leuwih sering ti moal, duanana cara anjeun angin nepi ka hasil mawa musibah tur reputations sangsara.

  2. 2

    Kuring ngetik dina sababaraha kecap tina pos dina tanda petik on google sarta manggihan pos aslina tur debat masih rages. Aya anu resep kana tempat sareng anu BENTEU. Réstoran bahkan ditutup salami sataun kusabab masalah kaséhatan sareng dibuka deui, tapi perdebatan tetep ngamuk. Dina kasus réstoran a review goréng hurts leuwih ti review alus sabab taya sahijieun hayang runtah duit jeung aya kitu loba pilihan. A thread umum dina sakabéh ulasan goréng éta salah sahiji karyawan réstoran urang, nu boga sorangan, staf, whomever ngalakukeun hal kurang ajar. Nu ngajadikeun kuring yakin aya masalah budaya.

    Ieu thread dina Yelp: http://www.yelp.com/biz/amys-baking-company-scottsdale#hrid:c6GfpA9j5HAVJIbK6D50Vw

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.