Persamaan Posting Blog

Depositphotos 26743721 s

Andy Zhang nyerat dina blogna:

Abdi panginten lami pisan, sareng nyiptakeun rumus ieu, sacara kreatif namina formula Zhang of Blogs (Zen - Zhang, kéngingkeun?):

R / RT - OT - CET + PO + PI = GPSP

Upami anjeun henteu terang naon hartosna, ieu tarjamahna:
jejer panganyarna / relevan - jejer teuing - teuing nutup topik + pendapat pribadi + interpretasi pribadi = tempat anu saé kanggo ngamimitian tulisan

Abdi tiasa nyarankeun R / R / RT = Anyar, Topik anu relevan sareng Dirujuk. Média mainstream resep ngabeledugkeun blog sabab seueur ngan saukur ngasongkeun kabeneran. Beda sareng média mainstream, sahenteuna urang tiasa ngabeledug aranjeunna nalika aranjeunna ngalakukeunana!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.