Pareuman sareng Nikmati Tulisan Anu Hadé ?!

shhh

Ieu langkung patarosan pikeun diskusi tibatan koméntar. Pangalaman kuring sareng blogging nyaéta konsistensi nyaéta sadayana. Upami pamiarsa anjeun ngarepkeun gaduh kontén anyar dina unggal dinten, aranjeunna bakal balik deui kana situs anjeun unggal dinten pikeun kéngingkeun kontén éta. Patarosan anu saé nyaéta:

Sabaraha kali pangunjung bakal balik kana halaman wéb anjeun pikeun mariksa kontén anyar sateuacan aranjeunna Eureun balik deui?

Abdi parantos nyobian ayeuna-ayeuna. Sanés pendekatan ilmiah anu saé anu kuring lakukeun, tapi nalika kuring nyerat a tulisan blog dina Starbucks anu nampi seueur perhatosan (A), kuring mutuskeun Keun sina maju ningali naon anu bakal kajadian.

Hiji catetan anu narik ati nyaéta tulisan éta populér sakitar 72 jam (B) saatos ditulis. Éta sigana peryogi sapoé pikeun jalma-jalma pikeun nyerna eusina teras dinten tambahan pikeun ngaréspon sareng nyerat ngeunaan éta dina blogna. Ieu, kahareupna mulihkeun deui situs abdi pikeun dinten kadua. Nanging ku dinten anu katilu (C), perhatian parantos atos sareng blog balik deui ka tingkat normal para pengunjung sadidinten (henteu kalebet 2,000 palanggan RSS).

analytics clicky

Kanyataan yén blog na balik ka tingkat normal (dugi ka Dipasang Dina Kalkulator debut) nunjukkeun ka kuring yén Digg or Macet patalimarga, sanaos ngadorong, henteu kedah patalimarga anu kuring anggo. Ieu para peselancar sajati - mendakan kontén anu menarik di ditu tapi henteu balik deui. Kuring saatos jalma anu balik - jalma anu ngalanggan eupan kuring, nganjang sacara rutin, sareng ngiringan diskusi anu kuring pasang di dieu.

Dina kaayaan média anu biasa, kuring bakal ngantep buzz nuluykeun sateuacan ngaganggu ku tulisan anyar sareng topik anyar. Kuring bakal teras nyobian ngusahakeun 'numpak ombak', bahkan bahkan neraskeun paguneman kana 2 atanapi 3 tulisan tambahan. Padahal éta panginten tiasa ngabantosan jumlah (B) saheulaanan pangunjung anu mendakan kuring 48 dugi 72 jam saatos posting, kuring mutuskeun yén kuring kedah teras posting unggal dinten - kanggo abdi inti pamiarsa (C) anu teraskeun deui kana blog abdi.

Langkung gampang pikeun ngajaga pamiarsa tibatan pikeun mésér anu anyar. Luncat kana diggwagon sapertos ngalih ti maraton ka sprint. Marathon ngawangun pamiarsa inti, gerak konsistén sareng ngahaja, Minuhan ekspektasi palanggan inti anjeun. Sprint mangrupikeun pandering anu matak capé pikeun batur milih pikeun anjeun, nyerat eusi umpan anu dikaitkeun, sareng ngan saukur nyobian tihang dina gundukan pembaca samentawis anyar unggal dinten. Anjeun tiasa ngalakukeun éta, tapi kuring henteu yakin naha anjeun bakal tiasa ngarengsekeun balapan atanapi henteu.

3 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas,

    Jigana anjeun geus pencét kuku dina sirah ku ieu. Éta panginten cocog pikeun média ageung atanapi organisasi linggih dina kasuksésan sateuacan ngalih kana léngkah saterasna, tapi pikeun blog masing-masing, langkung masuk akal pikeun tetep ngagaleuh tulisan anu sering sareng bermakna pikeun ngabahas pemirsa biasa. Tangtosna flash sakapeung dina tukang ngagali atanapi ngahalangan mangrupakeun cara anu saé pikeun ngarobihna kana biasa.

    Kuring ngagaduhan sababaraha tulisan anu saé pisan dina blog kuring, tapi perhatian bakal teras turun ka tingkat biasa saatos saminggu atanapi langkung kana kunjungan biasa + tingkat konvérsi.

    Kuring nebak tulisan eusi anu ditujukeun pikeun digg / nikmat / titajong unggal sababaraha minggu penting pisan pikeun jalma anyar mendakan situs anjeun. Janten, éta maraton sapopoe, tapi gancang dina akhir minggu 🙂

  2. 2

    Hai Doug,
    Inpéksi éndah dina masalah anu ngajaga blog / situs lumangsung sareng teras. Miharep anjeun tiasa ningali anjeun di The Bean.
    Sachin

  3. 3

    Kuring parantos merhatoskeun patter anu sami ieu tina siklus 48 dugi 72 jam sareng nyobian pikeun maksimalkeun pungsi éta sareng téhnik hibrida pikeun balik ka pos anu populér tapi masih nyoco tulisan anu bermakna kana antrian pikeun biasa. Harepan na nyaéta pengulangan daya tarik anu anyar bakal ngajantenkeun énggal-énggal sakitar cukup lami pikeun mikawanoh kualitas ongkos biasa. Pamiarsa kuring leutik tapi ti saprak nyoko kana téhnik ieu kuring parantos tuwuh maca rata-rata (rata-rata rolling sapuluh dinten) sakitar 25% salami opat bulan ka pengker.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.