Pareuman sareng Nikmati Tulisan Anu Hadé ?!

shhh

Ieu langkung patarosan pikeun diskusi tibatan koméntar. Pangalaman kuring sareng blogging nyaéta konsistensi nyaéta sadayana. Upami pamiarsa anjeun ngarepkeun gaduh kontén anyar dina unggal dinten, aranjeunna bakal balik deui kana situs anjeun unggal dinten pikeun kéngingkeun kontén éta. Patarosan anu saé nyaéta:

Sabaraha kali pangunjung bakal balik kana halaman wéb anjeun pikeun mariksa kontén anyar sateuacan aranjeunna Eureun balik deui?

Abdi parantos nyobian ayeuna-ayeuna. Sanés pendekatan ilmiah anu saé anu kuring lakukeun, tapi nalika kuring nyerat a tulisan blog dina Starbucks anu nampi seueur perhatosan (A), kuring mutuskeun Keun sina maju ningali naon anu bakal kajadian.

Hiji catetan anu narik ati nyaéta tulisan éta populér sakitar 72 jam (B) saatos ditulis. Éta sigana peryogi sapoé pikeun jalma-jalma pikeun nyerna eusina teras dinten tambahan pikeun ngaréspon sareng nyerat ngeunaan éta dina blogna. Ieu, kahareupna mulihkeun deui situs abdi pikeun dinten kadua. Nanging ku dinten anu katilu (C), perhatian parantos atos sareng blog balik deui ka tingkat normal para pengunjung sadidinten (henteu kalebet 2,000 palanggan RSS).

analytics clicky

Kanyataan yén blog na balik ka tingkat normal (dugi ka Dipasang Dina Kalkulator debut) nunjukkeun ka kuring yén Digg or Macet patalimarga, sanaos ngadorong, sanés patalimarga anu kuring anggo. Ieu para peselancar sajati - mendakan kontén anu menarik di ditu tapi henteu balik deui. Kuring saatos jalma anu balik - jalma anu ngalanggan eupan kuring, nganjang sacara rutin, sareng ngiringan diskusi anu kuring pasang di dieu.

Dina kaayaan média anu biasa, kuring bakal ngantep buzz nuluykeun sateuacan ngaganggu ku tulisan anyar sareng topik anyar. Kuring bakal teras nyobian ngusahakeun 'numpak ombak', bahkan bahkan neraskeun paguneman kana 2 atanapi 3 tulisan tambahan. Padahal éta panginten tiasa ngabantosan jumlah (B) saheulaanan pangunjung anu mendakan kuring 48 dugi 72 jam saatos posting, kuring mutuskeun yén kuring kedah teras posting unggal dinten - kanggo abdi inti pamiarsa (C) anu teraskeun deui kana blog abdi.

Langkung gampang pikeun ngajaga pamiarsa tibatan pikeun mésér anu anyar. Luncat kana diggwagon sapertos ngalih ti maraton ka sprint. Marathon ngawangun pamiarsa inti, gerak konsistén sareng ngahaja, Minuhan ekspektasi palanggan inti anjeun. Sprint mangrupikeun pandering anu matak capé pikeun batur milih pikeun anjeun, nyerat eusi umpan anu dikaitkeun, sareng ngan saukur nyobian tihang dina gundukan pembaca samentawis anyar unggal dinten. Anjeun tiasa ngalakukeun éta, tapi kuring henteu yakin naha anjeun bakal tiasa ngarengsekeun balapan atanapi henteu.

3 Komentar

  1. 1

    Hi Douglas,

    Jigana anjeun geus pencét paku dina sirah jeung ieu. Panginten cocog pikeun média atanapi organisasi ageung pikeun suksés sateuacan ngaléngkah ka léngkah salajengna, tapi pikeun blog individu, éta langkung raos pikeun nempelkeun tulisan anu sering sareng bermakna pikeun alamat pamiarsa biasa. Tangtu flash occasional di diggers panci atanapi stumblers mangrupakeun cara nu sae pikeun ngarobah ka biasa.

    Kuring geus kungsi sababaraha tulisan bener populér di blog abdi, tapi perhatian bakal salawasna maot handap ka tingkat biasa sanggeus saminggu atawa leuwih ka kunjungan biasa + tingkat ngarobah.

    Kuring nebak eusi nulis aimed di digg / nikmat / titajong unggal sababaraha minggu penting pikeun meunangkeun jalma anyar manggihan situs anjeun. Janten, éta marathon unggal dinten, tapi ngutruk dina sabtu minggu 🙂

  2. 2

    Hi Doug,
    Introspeksi anu saé dina masalah anu ngajaga blog/situs teras-terasan. Mudah-mudahan tiasa ningali anjeun di The Bean.
    Sachin

  3. 3

    Kuring geus noticed patter sarua pasti ieu 48 ka 72 siklus jam na geus diusahakeun pikeun maksimalkeun pungsi ku téhnik hibrid balik deui ka pos populér tapi tetep nyoco tulisan bermakna kana antrian pikeun biasa. Harepan yén pangulangan atraksi anyar bakal ngajaga para newbies sakitar cukup lila pikeun mikawanoh kualitas ongkos biasa. Pamaca kuring leutik tapi saprak ngadopsi téknik ieu kuring parantos ningkat rata-rata pamiarsa kuring (rata-rata gulung sapuluh dinten) sakitar 25% salami opat bulan ka pengker.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.