30 Cara Ngamajukeun Blog Anjeun

ngamajukeun tulisan blog

Kami salawasna nyaritakeun palanggan kami yén éta henteu cekap ngan ukur nyerat tulisan blog. Sakali tulisan anjeun ditulis, anjeun kedah masihan béja ka pemirsa target yén éta aya ... ieu tiasa dilakonan ngalangkungan intro dina Twitter, dina Facebook, sindikasi kana situs tambahan, ngirim bewara panarima email anjeun, sareng ngirimkeun ka bookmark sosial situs dimana-mana. Kaseueuran jalma henteu balik kana situs unggal dinten sareng sababaraha urang bakal ngalanggan eupan anjeun. Beuki loba, jalma ngandelkeun kana kurasi jaringan sosialna. Janten ... upami anjeun hoyong kontén anjeun dipendakan, eusi anjeun kedah dibahas dina jaringan éta!

Ieu 30 cara pikeun ngamajukeun tulisan blog anjeun sareng ngajalankeun langkung seueur pangunjung kana blog anjeun tina Peluncuran Tumuwuh Kabagjaan.

30 cara pikeun ngamajukeun tulisan blog anjeun

7 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Nganggo forum mangrupikeun cara anu saé pikeun diajar, ngabagi, sareng ngamajukeun dina waktos anu sami! Ngan émut pikeun nyebarkeun barang-barang pangsaéna anjeun dina situs anjeun nyalira sateuacan di mana waé.

  4. 5
  5. 6
  6. 7

    Memang pos hébat ngeunaan promosi blog.

    Pikeun ngajalankeun blog anu leres, Urang kedah gaduh sababaraha pamiarsa biasa sareng pikeun nampi pamiarsa biasa, Urang kedah rutin ngamajukeun blog urang.

    Promosi blog penting pisan ayeuna. Urang kedah gaduh kamampuan pikeun narik panon pamiarsa.

    Abdi resep pisan cara blog pormotion anu anjeun terangkeun di dieu sareng kuring satuju pisan sareng anjeun. Ku nuturkeun téknik ieu, Urang tiasa ngajalankeun pamiarsa biasa dina blog urang.

    Salaku Jigana, pikeun meunangkeun pamiarsa satia biasa, Urang kudu kudu nulis kualitas luhur sarta eusi ngalakonan sabab eusi mangrupa hiji-hijina hal nu bisa narik pamiarsa ti sumber béda naha Ieu média sosial atawa email teureuh. Eusi kedah gaduh kakuatan pikeun narik pamiarsa.

    Marengan tempat-tempat ieu, grup Facebook ogé ngagaduhan poténsi anu saé. Urang bisa ngajalankeun lalulintas badag jeung pamiarsa ti grup ieu Lamun urang geus ditulis eusi Heboh.

    Kami bungah yén anjeun parantos nutupan artikel anu saé. Hatur nuhun pikeun babagi téh kalawan kami. 😀

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.