Blog-Tip: Gatal Téknis

Depositphotos 8149018 s

Salajengna dina daptar pikeun tip blog mangrupikeun anu maca anu nambihan seueur koméntar kana blog kuring, Gatel Téknis. Teu aya anu kedah nganggap enteng nilai koméntar dina blog (sababaraha nyatakeun yén blog saleresna sanés blog anu tanpa koméntar!).

Itch Téknis ogé ngarayakeun ulang taun kahijina! Wilujeng !!!

Ieu Tip Blog anjeun:

  1. Eusi Itir TéknisKalayan tata perenah kolomar, pastikeun nempatkeun eusi anjeun mimiti dina html anjeun (lokasina masih tiasa dijantenkeun janten wilayah eusi tengah. Alesan pikeun ieu nyaéta Mesin pencari ilaharna henteu ngindéks sadaya eusi halaman, aranjeunna tarik bagian halaman dimimitian di luhur. Ku nempatkeun html sidebar kénca sateuacan html eusi, anjeun panginten tiasa diindéks dina sidebar anjeun tibatan eusi anjeun!
  2. Ngagunakeun grafis pikeun judul Blog anjeun saé - tapi pastikeun masih aya téks anu pakait sareng yén Mesin pencari tiasa ngorondang. Pastikeun maca # 2 dina tip kuring pikeun The Blogger Tamu. Éta nyebarkeun tag html sareng gaya anu diperyogikeun pikeun ngalebetkeun nami blog anjeun sareng sub judul.
  3. Langkung enteng bagian halamanna, langkung seueur perhatian ti pamaca. Malah aya béda warna sakedik antara kolom bakal ngabantosan jalma-jalma maca kolom langkung gampang… sareng mastikeun eusi anu paling penting nyaéta anu paling ringan bakal narik perhatian kana kontén éta. Sigana mah kuring bakal ékspérimén sareng sababaraha lulusan, sidebar sareng halaman latar tukang - bahkan upami éta sakedik pisan. Ieu sanés hal anu tiasa diukur, tapi aya seueur studi ngeunaan kabiasaan maca halaman wéb anu nyayogikeun tanggapan ieu.
  4. Feedburner Email Langganan CSSKaseueuran jalma henteu sadar éta, tapi anjeun tiasa gaya widget sareng bentuk anu ditarik tina situs sanés. Éta ngan ukur masalah pikeun mendakan tata perenah sareng tag kelas anu aranjeunna anggo. Abdi nganggo FireBug pikeun Firefox pikeun milarian terang kumaha aranjeunna ngalakukeun éta - teras tambihan tag sareng gaya kana lembar gaya kuring saluyu.
  5. Warna font anjeun (# 4c8ac9) mangrupakeun warna biru anu saé. Nanging, ngamangpaatkeun éta dina judul tulisan anjeun ogé sésa halaman henteu ngabédakeun hiji tautan anu sanés. Anjeun tiasa ngamangpaatkeun alat sapertos Kuler pikeun milarian kelir sareng nuansa gratis. Ieu salah sahiji kanggo anjeun (# 234F7D) anu sakedik poék tibatan warna biru anjeun tapi pujian ogé. Ngagunakeun Kuler, pilih 'Nyiptakeun' sareng atur warna HEX warna tengah. Anjeun teras tiasa maénkeun sababaraha saran na atanapi nyaluyukeun diri nganggo pakakasna. Éta senang sakali anjeun ngamimitian.
    Adobe kuler

Éta pikeun tip ieu! Nuhun parantos kéngingkeun kuring kasempetan pikeun ningali kana blog anjeun, Téknis Itch! Blog ieu disarankeun pisan pikeun anjeun anu ngagaduhan fiksasi Gadget, cinta ka Linux - atanapi anu hoyong terang langkung seueur ngeunaan nyalsékeun blogna.

Kumaha carana kéngingkeun Blog Anjeun Ngintip

Upami anjeun hoyong Blog anjeun Ditepak, kantun turutan pitunjuk dina abdi Posting Blog Tipping.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Hatur nuhun pisan kanggo nyéépkeun waktos pikeun marios blog abdi. Eupan balik anu bener ngaapresiasi.

    Anjeun parantos ngangkat sababaraha hal anu saé pisan. Abdi henteu kantos mikirkeun font atanapi background background sateuacanna. Kuring bakal ningali kana éta.

    Kuring ogé parantos milarian ngarobih téma kuring bari sareng bakal nyandak sadaya koméntar anjeun. Kuring bakal tetep anjeun dipasang dina kamajuan.

    Nuhun sakali deui.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.