Blog-Tipping: RobNeville.net

Depositphotos 8149018 s

Salajengna dina daptar Blog kana Tip nyaéta RobNeville.net. Blog Rob mangrupikeun "aspék téknologi manusa, duanana tina sudut pandang panganteur sareng kagunaan ogé tina segi aplikasi praktis."

Rob resep gaya minimalis blogna janten kuring moal resep kana éta (teuing). Hehe, saur anjeunna parantos damel padamelan anu saé. Salah sahiji conto nyaéta garis anu alit pisan antara eusi sareng sidebar na - mangrupikeun sentuhan anu saé pisan anu misahkeun duaan tapi tetep ngajaga desain anu saé!

Ieu Tip Blog anjeun:

  1. Kuring ningali-tingali deui aspek-aspek jarak dina sidebar anjeun sareng perhatoskeun anjeun nganggo tag bentang kanggo judul bagian sidebar (span class = ”judul”). Kuring nyobian merata judul tina inpormasi di handap ieu dina masing-masing bagian sidebar anjeun tapi henteu tiasa nga-hack na ngan nganggo Firebug. Nanging, kuring cukup yakin yén anjeun kedah nyobian tag h3 tibatan bentang sareng ngan saukur nyetél parameter gaya h3 sami sareng kelas #sidebar .title anjeun. (anggo #sidebar h3).

    Kuring yakin ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngaleupaskeun linebreak ( ) tag saatos bentang sareng teras-terasan di handapeun h3 nganggo sipat padding-handap. Di tempat-tempat, eusi sareng judulna katingalina ampir keuna sareng dina bagian sanésna jarakna saé.

  2. Coba netepkeun jangkungna kana lulugu anjeun sareng nempatkeun sakedik rohangan antara inpormasi lulugu sareng iklan Google - deui ieu katingalina rada sibuk:
    #headwrap {padding-top: 1em; jangkungna: 95px; }
  3. Anjeun tiasa levelkeun eusi sareng sidebar anjeun ku margin sakedik dina gaya kontén anjeun:
    # eusi {kumalayang: kénca; lébar: 540px; margin-top: 10px; }
  4. Kusabab eusi anjeun kéngingkeun leres sareng sidebar anjeun aya di belah katuhu, panginten anjeun tiasa nyobian nganggo halaman anu diyakinkeun tengah:
    #rap {background-color: #FFFFFF; margin-kénca: otomatis; margin-katuhu: otomatis; padding: 6px; rubak: 750px; }

    Perhatosan Kuring ogé ngarobih lébar eusi sareng halaman - nyabit-nyabit sakedik sakedik deui.

  5. Kuring perhatoskeun sababaraha unsur sanés dina gaya anjeun anu ditetepkeun tapi henteu dianggo - wp-calendar and democracy. Kuring kaliru ngeunaan ngabersihkeun lembar gaya kuring, tapi ngan ukur dicatet yén unggal bit penting (pun dihaja) nalika anjeun ngaoptimalkeun lembar gaya anjeun pikeun diunduh gancang!
  6. Kuring henteu aya bewara nami meta atanapi katerangan dina lulugu anjeun! Ieu seueur ngabantosan mesin pencari - Kuring henteu weruh yén éta ngagaduhan pangaruh ageung kana réngking anjeun, tapi pastina ngabantosan nalika jalma-jalma leres-leres maca kutipan dina mesin pencari. Ieu tulisan anu kuring lakukeun dina sababaraha plugins sareng sababaraha kustomisasi anu anjeun tiasa lakukeun ngungkit pinuh meta tag dina desain téma anjeun.
  7. Pastikeun pikeun nambihan garis ieu kana halaman robots.txt anjeun:
    sitemap: http://www.robneville.net/sitemap.xml

    Nunjukkeun sitemap anjeun ka mesin pencari mangrupikeun fitur énggal protokol sitemap - pastikeun pikeun ngamangpaatkeun éta!

  8. Abdi resep perkawis halaman sareng gambarna! Sigana mah anjeun téh hég fotografer ... panginten lencana flickr atanapi feed flickr anu dipasang dina sidebar anjeun tiasa nambihan sababaraha warna 😉 sareng kapribadian dina blog anjeun.
  9. Upami anjeun konsentrasi sababaraha kontén anjeun dina blog anjeun, pastikeun pikeun ngamangpaatkeun mésér tulisan anu aya hubunganana sareng plugin Terkait. Tingali # 8 dina tip blog kuring pikeun PGA-Lélang.
  10. Dina tulisan anu langkung lami, kuring nyarankeun ngagunakeun judul (h1, h2, h3) sareng daptar pélét pikeun megatkeun atanapi sakedap eusi anjeun. Judul ngabantosan dina ngajantenkeun eusi anjeun ogé narik perhatian pamiarsa anjeun.

Rob, hatur nuhun pisan kanggo kéngingkeun kuring kasempetan ieu! Kuring miharep ieu ngabantuan sababaraha tweaking tina gaya anjeun ogé nyandak anjeun sababaraha langkung seueur pangunjung!

Kumaha carana kéngingkeun Blog Anjeun Ngintip

Upami anjeun hoyong Blog anjeun Ditepak, kantun turutan pitunjuk dina abdi Posting Blog Tipping.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.